Ο εξωγήινος της Ηλείας ήταν τελικά μια παιδική… χλαπάτσα

Ο εξωγήινος της Ηλείας ήταν τελικά μια παιδική… χλαπάτσα

Ήταν αναμενόμενο να γίνει η πρώτη στενή επαφή με το The Thing… στην Ηλεία!

Της μυστηριώδους μάλλον εξωγήινης οντότητας, καθώς ο νομός έχει όλα τα πολιτισμικά κριτήρια, τις μεγάλες υποδομές που φαίνονται από το μακρινό διάστημα αλλά και τα ανήσυχα πνεύματα των ντόπιων τοπικών παραγόντων που εκπέμπουν ανέκαθεν μια δροσερή αλλά φωτεινή και θετική «αύρα» προς το υπερπέραν.

Έτσι δεν αποτέλεσε στον τοπικό πληθυσμό έκπληξη , όταν ο δαιμόνιος ρεπόρτερ τοπικής εφημερίδας έκανε την πρώτη του επαφή με το άγνωστο πλάσμα και έγραψε προφανώς ενθουσιασμένος ότι : «Δέκα μέρες ζωής είχε το παράξενο «πράγμα» διαμέτρου 10 εκατοστών που βρισκόταν στην αυλή σπιτιού στη Μυρσίνη και κουνιόταν πολύ αργά ενώ στο κέντρο του είχε ένα… «γαλάζιο μάτι». Δεν είναι ιστορία… μυστηρίου, αλλά πραγματικότητα αφού αυτό το συγκεκριμένο μικρό «πράγμα» -αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης- βρισκόταν πίσω από κάποιο σπίτι της Μυρσίνης και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών κατοίκων.»

στην Ηλεία και οι τοπικοί άρχοντες ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και παραβλέποντας τα εχθρικά βλέμματα των παππάδων , άρχισαν να προγραμματίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να ενεργήσουν ώστε να κάνουν με σοβαρότητα και ασφάλεια την πρώτη επαφή με το «Πράγμα» !

Πρωτοπόρος ο δήμος Ζαχάρως ενέταξε στον νέο του προϋπολογισμό 38.479,81 ευρώ για «Μελέτες έρευνες και πειραματικές εργασίες» με σκοπό να λάβει την εξωγήινη γνώση πρώτος απ όλους . Ολοι γενικά στην Ηλεία περίμενα το …σινιάλο από το The Thing… της Μυρσίνης και την στενή επαφή μαζί του …

Όταν ξαφνικά…

Τα όνειρα του δαιμόνιου ρεπόρτερ της τοπικής εφημερίδας για το βραβείο pulitzer… και των παραγόντων της Ηλείας για την πρωτοπορία του νομού στην πιθανότητα απόκτησης εξωγήινης τεχνολογίας …εξανεμίστηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Διότι στο εργαστήριο αποκαλύφθηκε ότι ο μυστηριώδης επισκέπτης από το μακρινό διάστημα, που κουνιόταν αργά έχοντας μισάνοιχτο το πράσινο μάτι του … ήταν απλά μια παιδική χλαπάτσα ! την οποία είχε ξεχάσει κάποιο παιδάκι σε χωράφι της Μυρσίνης …κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…

Πηγή: Apokalypseis.com

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter