Ο Ηλιόπουλος απαντά στον Μπακογιάννη: Χαίρομαι που κατάλαβες ότι τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο

Ο Ηλιόπουλος απαντά στον Μπακογιάννη: Χαίρομαι που κατάλαβες ότι τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο

Απαντήσεις στον Κώστα Μπακογιάννη, δίνει ο επίσης δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τα λεγόμενά του στην ΕΡΤ. 

Αναφορικά με τα Εξάρχεια ο κ. Ηλιόπουλος δηλώνει πολύ χαρούμενος που ο κ. Μπακογιάννης κατανόησε ότι τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο και ότι για το βασικό εργαλείο για την ασφάλεια των κατοίκων είναι ο ηλεκτροφωτισμός «για τον οποίο το 2018 ο δήμος Αθηναίων διέθεσε μηδέν ευρώ», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

Δείτε επίσης: Όταν ο Μπακογιάννης ξεπλένει την ακροδεξιά και τον Μάκη Βορίδη (Video)

«Επειδή πιστεύω ότι ο διάλογος συμβάλλει ουσιαστικά στη δημοκρατία, κάποιες πρώτες παρατηρήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε λιγότερο από έναν μήνα ο κ. Μπακογιάννης κατανόησε ότι τα Εξάρχεια, αν και έχουν ουσιαστικά και μεγάλα προβλήματα, δεν είναι «άβατο». Ότι η δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να γίνει όργανο καταστολής και ότι το βασικό εργαλείο του δήμου για την ασφάλεια των κατοίκων είναι ο ηλεκτροφωτισμός (για τον οποίο το 2018 ο δήμος Αθηναίων διέθεσε 0 ευρώ)», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος. 

«Επίσης, επειδή δεν είμαστε περαστικοί από αυτή την πόλη, να τον ενημερώσουμε ότι το πάρκο ΚΑΠΑΨ δημιουργήθηκε μέσα από τους αγώνες των κατοίκων και του συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων. Αγώνες στους οποίους αντιτάχθηκαν οι δημοτικές αρχές της παράταξης του. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Ντ. Μπακογιάννη επιθυμούσε τη δημιουργία υπόγειου γκαράζ και έθετε ουσιαστικά σε αμφισβήτηση το πάρκο με τη σημερινή του μορφή. Σε αυτή την πόλη πολλά έχουν κερδηθεί από τους αγώνες των κατοίκων. Με αυτούς πρέπει να συνεργάζεται η κάθε δημοτική αρχή», προσθέτει.

«Με χαρά διαπίστωσα ότι ο κ. Μπακογιάννης αποδέχτηκε την πρότασή μου για δημόσιο διάλογο στον οποίο θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα ζητήματα της Αθήνας», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter