O Κώστας Χατζής στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

O Κώστας Χατζής στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

«Δεν φοβόμουν ότι θα πάω στην κόλαση. Ούτως ή άλλως ήξερα ότι δεν θα πήγαινα ποτέ στον παράδεισο, εκεί πάνε μόνο οι ξανθοί», λέει μεταξύ άλλων ο Κώστας Χατζής στη συζήτηση που είχε με την Έμυ Ντούρου, λίγες μέρες πριν από τις εμφανίσεις του στο Half Note.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποτυπώνει τις σκέψεις του για τα τραγούδια και τους δίσκους του που ξεχώρισαν λίγες μέρες προτού ανέβει στη σκηνή του Anodos Live Stage μαζί με τη Γιώτα Νέγκα.

Η Μαρίνα Αγγελάκη επισκέπτεται το Μπεζεστένι της Θεσσαλονίκης και γράφει για την ιστορία του.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης συζητάει με την Ηλέκτρα Ζαργάνη, με αφορμή την παράσταση «Τα δάση στα γόνατα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Άντζελα Μπράουν, μια από τις πιο φλεγόμενες τραγουδίστριες της αφροαμερικανικής μουσικής μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note.

Η Ηλέκτρα Ζαργάνη μιλά με τον Αποστόλη Καψάλη, πρόεδρο της Συντροφιάς Βλάχων Αθήνας, για τα βλαχόφωνα χωριά, την προγονολατρεία και τις προκαταλήψεις.

Έργα και ημέρες πέντε πιο σημαντικών εστεμμένων στον κινηματογράφο πριν από την εμφάνιση της άγνωστης βασίλισσας Αννας στην οσκαρική «Ευνοούμενη». Από τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Μηνάς Παπαγεωργίου συζητά με τον Παναγιώτη Φρούντζο για το βιβλίο του «Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας» (Εκδόσεις iWrite).

Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης γράφει για το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το τρίτο σημαντικότερο φεστιβάλ της Ευρώπης μετά τη Βενετία και τις Κάννες, το οποίο ανοίγει αυλαία στις 7 Φεβρουαρίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter