Ο Μπολσονάρου κοπιάρει τον Άδωνη!

Ο Μπολσονάρου κοπιάρει τον Άδωνη!

Δεν ξέρουμε πόσα κοινά στοιχεία έχει ο νέος και πολύ ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, επίσης ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη.

Φανταζόμαστε αρκετά κοινά σημεία. Άγνωστο βέβαια αν ο Άδωνης συμμερίζεται και το τελευταίο μαργαριτάρι του Μπολσονάρου πως «Η δημοκρατία και η ελευθερία υφίστανται μόνο όταν οι ένοπλες δυνάμεις το επιθυμούν».

Αλλά όπως διαβάζουμε ο πρόεδρος της Βραζιλίας ζήλεψε τις ιντερνετικές εκπομπές του Αδώνιδος αλλά και τις συνομιλίες του μέσω κοινωνικών δικτύων με τους οπαδούς (για να μην μιλήσουμε για τις τηλεοπτικές εκπομπές και πωλήσεις του)…

Έτσι λοιπόν ο Μπολσονάρου εγκαινίασε χθες Πέμπτη μια ζωντανή εκπομπή που μεταδίδεται μέσω της σελίδας του στο facebook στη διάρκεια της οποίας θα σχολιάζει κάθε εβδομάδα τις δραστηριότητές του (σ.σ. θα κάνει προπαγάνδα δηλαδή) και θα συνομιλεί με όσους παρακολουθούν τη σελίδα του.

Κάτι δηλαδή που κάνει ο Άδωνης εδώ και καιρό μέσα από το facebook, όπου μιλάει μόνος του, ίσως εμπνέεται και από τα σχόλια για τα δικά του σχόλια…

Πάντως στην πρώτη του εκπομπή ο Μπολσονάρου συνοδευόταν από τον εκπρόσωπό του, τον στρατηγό Οτάβιο Ρέγκο Μπάρος, και τον υπουργό Άμυνας, τον στρατηγό εν αποστρατεία Αουγκούστο Ελένο. Τέτοια μεγαλεία! 

Στην πρώτη του «εκπομπή», ο 63χρονος πρόεδρος της Βραζιλίας, που έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για τη δικτατορία που κυβέρνησε τη χώρα από το 1964 ως το 1985, ρώτησε τον υπουργό Άμυνας, αν πιστεύει πως οι δηλώσεις του ήταν λάθος.

«Δεν ήταν αμφιλεγόμενες», απάντησε ο υπουργός Άμυνας. «Προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν (τις δηλώσεις), παρουσιάζοντάς τες σαν (η δημοκρατία και η ελευθερία) να είναι ένα δώρο των στρατιωτικών προς τους πολίτες, όμως δεν ήταν έτσι».

Όπως βλέπουμε ο Άδωνης έχει πολλά να διδαχθεί από την εκπομπή αυτή αλλά σε ένα βρίσκεται πίσω ο Μπολσονάρου…

Ούτε ένα νανογιλέκο δεν είδαμε! 

(Σημείωση: Πάντως στα ζωντανά του Άδωνη οι στρατηγοί αντικαθίστανται από εμβλήματα του Στρατού και του Ναυτικού…)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter