Ο Πολάκης εγκαινιάζει τομογράφους στη Λαμία και… «ενημερώνει» τη ΝΔ

Ο Πολάκης εγκαινιάζει τομογράφους στη Λαμία και… «ενημερώνει» τη ΝΔ

Με σαφή λόγο (και μήνυμα) προς τη Νέα Δημοκρατία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες από τα εγκαίνια των δύο υπερσύγχρονων τομογράφων (αξονικού και μαγνητικού) στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας

«Δηλώσαμε σε όλους τους τόνους ότι αντίθετα με τις πρόσφατα εκφρασμένες προθέσεις του αρχηγού της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ΔΕΝ θα νοικιάσουμε τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας στους ιδιώτες, να τα δουλεύουν με δημόσιους υπαλλήλους…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Όλη η ανάρτηση:

«Νάμαστε πάλι εδώ στη Λαμία να υλοποιήσουμε αυτά που δεσμευτήκαμε εδώ πριν πάλι λίγους μήνες για το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Με χαρά εγκαινιάσαμε σήμερα το πρωί τον νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο 64 τομών που αντικαθιστά τον πεπαλαιωμένο υφιστάμενο 2 τομών…, καθώς και τον νέο μαγνητικό τομογράφο MRI 1,5 Tesla! Και έπεται συνέχεια…

Δηλώσαμε σε όλους τους τόνους ότι αντίθετα με τις πρόσφατα εκφρασμένες προθέσεις του αρχηγού της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, ΔΕΝ θα νοικιάσουμε τα νέα αυτά στολίδια του δημόσιου συστήματος Υγείας στους ιδιώτες, να τα δουλεύουν με δημόσιους υπαλλήλους και να τους πληρώνουμε με κρατικό χρήμα…, επειδή λέει αυτοί ξέρουν από σχέση κόστους-οφέλους και νοσοκομειακό μάνατζμεντ!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2300097760233692&id=100007004708966

Διαβάστε επίσης: Με σκληρή ανακοίνωση το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας καταγγέλλει fake news και διαψεύδει τη ΝΔ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter