Ο τούμπας κι ο kolotumbas

Ο τούμπας κι ο kolotumbas

Κουίζ για εύκολους λύτες

Ποιος εκδότης και καλός φίλος του μεγαλοεκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη έγραφε για τέως πρωθυπουργό τα… καλύτερα; 

Για να σας βοηθήσουμε λίγο τα σχόλια του εκδότη για τον τέως πρωθυπουργό, ξεχείλιζαν από εκτίμηση πάθος και αγάπη.

Ιδού ένα μικρό απάνθισμα:

1.“Τα δάνεια που εξασφάλισε η ΝΔ από τις τράπεζες επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών. Εσχάτως, άρχισαν να καταθέτουν ακόμη και (πρώην) κομματικά στελέχη, που είχαν εικόνα όσων συνέβαιναν στο κτίριο της Συγγρού. Με βάση όσα ακούω, προβλέπω ο “Τρελαντώνης” να διπλασιάζει την δόση των χαπιών”.

2. O πρώην πρωθυπουργός μου είχε τηλεφωνήσει για να μου ζητήσει να κατεβάσω από το «site» μου, το ηχητικό από τη συνομιλία που τον εμφάνιζε να συνομιλεί με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και να τον αποκαλεί «Παναθηναϊκάκια».

3. Ντρόπιασε την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Παρέδωσε την πρωθυπουργία ένας… δημόσιος υπάλληλος

Ντροπιαστικές στιγμές ζει η Νέα Δημοκρατία σήμερα. Όχι για την ήττα που υπέστη, αλλά γιατί, δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, καθώς σήμερα δεν πήγε ως όφειλε να παραδώσει εκείνος την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, όπως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο ελληνικός λαός, με την ετυμηγορία του.

Σήμερα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα Αντώνης Σαμαράς και Γιάννης Κουρτάκης (οι περί ου ο λόγος) τα έχουν βρει και «ετοιμάζονται» για να αντιμετωπίσουν τον «κοινό εχθρό τους», ήτοι τον Αλέξη Τσίπρα. Εμείς να ευχηθούμε στον βουλευτή Μεσσηνίας πάντα τέτοιες kolotumbes. Πάντα τέτοιες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter