Οι «οικογενειακές» στιγμές του Κυριάκου στο Μέτσοβο και η ανάρτηση-πρόκληση (Photo)

Οι «οικογενειακές» στιγμές του Κυριάκου στο Μέτσοβο και η ανάρτηση-πρόκληση (Photo)

Στο όμορφο Μέτσοβο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα.

Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει μαζί με την οικογένεια του στο ορεινό θέρετρο της Ηπείρου ως τις 29 Δεκεμβρίου.

Όπως είναι λογικό, ως επικεφαλής αυτής της χώρας περνά στιγμές ανέμελες με τη σύζυγό του και τα παιδιά του και αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα στη φωτογραφία που ανέβασε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φόντο την εντυπωσιακή τεχνητή λίμνη των πηγών του Αώου, μία από τις πολλές λίμνες της ΔΕΗ, που φιλοδοξία του είναι να ξεπουλήσει στους ιδιώτες.

«Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!» έγραψε ο πρωθυπουργός ως λεζάντα στη φωτογραφία με την Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη να ποζάρουν όλο χαμόγελο.

Όμως για χιλιάδες άλλους εργαζόμενους ειδικά στο χώρο του εμπορίου, γιορτές σημαίνουν όχι οικογένεια, αλλά εργασιακή κόλαση, ατελείωτα ωράρια, καθημερινή εργασία, κούραση και σε κάποιες περιπτώσεις απλήρωτη εργασία και υπερεργασία. Φέτος να θυμίσουμε ότι τα καταστήματα λόγω του εορταστικού ωραρίου λειτουργούν τρεις σερί Κυριακές! Μήπως θα έπρεπε να απασχολήσει σε κάποια στιγμή των ξέγνοιαστων διακοπών του τον Κυριάκο ότι και οι οικογένειες των χιλιάδων εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων στο εμπόριο θα ήθελαν «γιορτές να σημαίνει οικογένεια»; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter