Τραγωδία στο Ντόρντρεχτ: Αστυνομικός άνοιξε πυρ κατά της οικογένειάς του – Νεκρός ο δράστης και τα δύο μικρά παιδιά του

Τραγωδία στο Ντόρντρεχτ: Αστυνομικός άνοιξε πυρ κατά της οικογένειάς του – Νεκρός ο δράστης και τα δύο μικρά παιδιά του

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα περιστατικό με ένοπλο που συνέβη νωρίς σήμερα το βράδυ μέσα σε ένα σπίτι στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Ένας Ολλανδός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ντόρντρεχτ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 34χρονος δράστης πυροβόλησε επίσης και τραυμάτισε σοβαρά την 28χρονη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίριαμ Σλοτ.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 8 και 12 ετών.

Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε αυτή η οικογενειακή τραγωδία, ένα σπίτι στο προάστιο Χαμερστάιν του Ντόρντρεχτ, κοντά στο λιμάνι του Ρότερνταμ, ενώ έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

“Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό με ένοπλο στην γειτονιά Χαμερστάιν της Ντόρντρεχτ. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά”, τόνισε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας στο twitter.

Ο δήμαρχος της πόλης Βάουτερ Κολφ με ανάρτηση στο twitter είπε νωρίτερα ότι συνέβη ένα “πολύ σοβαρό περιστατικό με ένοπλο” και πως ο ίδιος πήγε στο σημείο.

Νωρίτερα οι αρχές είχαν αναφέρει ότι “πολλοί άνθρωποι” πυροβολήθηκαν σε ένα περιστατικό με ένοπλο. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της αστυνομίας και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter