Όταν ο Καλλιάνος έλεγε πως «αν υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, θα υπάρχει λόγος» και δεν πήγαινε να δει τον πατέρα του (Video)

Όταν ο Καλλιάνος έλεγε πως «αν υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, θα υπάρχει λόγος» και δεν πήγαινε να δει τον πατέρα του (Video)

Την διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος όπως δήλωσε θέλει να ξεμπροστιάσει «ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων» που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο εκείνον, αλλά ολόκληρη την οικογένεια του. Επί της ουσίας έστρεψε τα βέλη του, όχι προς τον πολιτικό προϊστάμενο της διάλυσης του ΕΣΥ, τον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά προς τους γιατρούς που φρόντιζαν τον πατέρα του.

Πρόκειται για τους ίδιους γιατρούς φωνάζουν καθημερινά για τη διάλυση των δημόσιων νοσοκομείων. Βέβαια δεν είχε συμβεί το ίδιο για τους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους εκτός ΜΕΘ. Ουδέποτε δεν έγινε κάποια ΕΔΕ ή έρευνα για τους χιλιάδες πολίτες που δεν μπήκαν ποτέ σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ήταν Νοέμβριος του 2021 όταν ο Γ. Καλλιάνος είχε προκαλέσει την οργή συγγενών θυμάτων του κορονοϊού με τις δηλώσεις του για το ίδιο σύστημα που κατηγορεί σήμερα. Ήταν και αυτός στη γραμμή Γεραπετρίτη για το πόσο άχρηστες θα ήταν οι περισσότερες ΜΕΘ για το ΕΣΥ.

«Εγώ σας λέω ότι αν πράγματι υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, υπάρχει κάποιος λόγος που υπάρχουν αυτή τη στιγμή», είχε πει στην τηλεόραση του Kontra, με τον παρουσιαστή Γ. Μελιγγώνη να εξανίσταται και ο βουλευτής να λέει «ναι, ότι δεν υπάρχουν αρκετά κρεβάτια».

Η δήλωση του Καλλιάνου 

«Ακούστε με λίγο, διανύουμε το 4ο κύμα της πανδημίας, είμαστε στην κορύφωση αυτή τη στιγμή, όπως όλες οι χώρες της Ευρώπης, προφανώς και κάποια νοσοκομεία αρχίζουν και πιέζονται πάρα πολύ γιατί έχουμε σωρεία ανθρώπων που είναι ανεμβολίαστοι. Όποια πίεση και να έχουμε στο σύστημα Υγείας να είναι ήσυχοι οι έλληνες πολίτες ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων της χώρας». Το πόσο ομαλή ήταν η λειτουργία το επιβεβαίωσε με σοκαριστικό τρόπο και συντριπτικά στοιχεία η έρευνα Τσιόδρα-Λύτρα για τους νεκρούς που έφυγαν εκτός ΜΕΘ μέσα στην πανδημία.

Ο δε ίδιος Γ. Καλλιάνος ήταν αυτό που φοβόταν να πλησιάσει τον πατέρα του όταν νοσούσε με covid-19 και του ζητούσε βοήθεια.

Δήλωση για πατέρα Καλλιάνου:

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Καλλιάνος: «Δεν υπάρχει Εθνικό Σύστημα Υγείας» – Καρφώνει την κυβέρνηση ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ

Η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στον Καλλιάνο: «ΜΑΦ δεν υπάρχει – Δεν μας φοβίζουν οι απειλές του»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter