Παραλήρημα Άδωνη – Ξεχνάει Μπόμπολα-Ψυχάρη-Μαρινάκη υποστηρίζοντας: το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας (Video)

Παραλήρημα Άδωνη – Ξεχνάει Μπόμπολα-Ψυχάρη-Μαρινάκη υποστηρίζοντας: το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας (Video)

Νέο παραλήρημα για τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη το πρωί της Τετάρτης στην Κοινωνία Ωρα MEGA, ο οποίος ανέπτυξε εκ νέου την προσφιλή του θεωρία ότι το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει.

Μιλώντας στην εν λόγω εκπομπή, o υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι «το κλείσιμο του MEGA ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σκουρλέτης, έλεγαν ότι εάν εκλεγούν θα κλείσουν το κανάλι. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ότι ξανά άνοιξε το MEGA. Το ότι το MEGA εκπέμπει είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα».

«Διάφοροι οπαδοί του ολοκληρωτισμού όπως οι του ΣΥΡΙΖΑ και τύποι σαν τον Τσίπρα που θέλουν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας εξυφαίνουν τρόπους για να κλείσουν ένα κανάλι. Αλλά η δημοκρατία έχει τρόπους να αντιδράσει και να ανοίξει το κανάλι» πρόσθεσε ο Άδωνης.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης ξεχνάει τους μετόχους του καναλιού Φώτη Μπόμπολα και Σταύρο Ψυχάρη οι οποίοι άφησαν το κανάλι να παρακμάζει και εν συνεχεία βέβαια τον σημερινό ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη όταν απέκτησε τις μετοχές του ΔΟΛ, άρα και το 22,11% του καναλιού που και αυτός το άφησε να οδηγηθεί σε πλειστηριασμό και να το αποκτήσει σχεδόν τσάμπα.

Ο Αδωνης επίσης ξεχνάει την παραδοχή Μπόμπολα στην επιτροπή της Βουλής ότι οι μέτοχοι ευθύνονται για τη χρεοκοπία του καναλιού.

Αλλά στο κανάλι του ευεργέτη της παράταξης του βρισκόταν ο υπουργός Ανάπτυξης που θα έριχνε τις ευθύνες;

Κατά τα άλλα ήταν τόσο το μένος του Άδωνη, ίσως και η δύσκολη πολιτική του θέση που χαρακτήρισε «χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα» το άνοιγμα του Mega αλλά και νίκη της Δημοκρατίας…

Εννοείται πως για τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Τσίπρας είναι οπαδός του Ολοκληρωτισμού… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter