«Πεντάσφαιρος» ο Αρης, 5-0 τον Απόλλωνα!

«Πεντάσφαιρος» ο Αρης, 5-0 τον Απόλλωνα!

Παράσταση για ένα ρόλο πριν λίγο στο «Κλ. Βικελίδης», οπου ο Αρης επέστρεψε στις νίκες μετά τη συντριβή του από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική και νίκησε άνετα τον ουραγό Απόλλωνα με 5-0. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε την ψαλίδα από τους διώκτες της και με 5 αγωνιστικές να απομένουν στη Σούπερ Λίγκα, προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Στο 8′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιγκινί και στη συνέχεια έχασαν σωρεία ευκαιριών μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος όμως, ο Άρης ήταν πιο εύστοχος κι έφθασε σε άνετη νίκη καθώς ο Απόλλωνας πέταξε «λευκή πετσέτα». Ετσι με γκολ των Τόνσο (54’), Ντιγκινί (63′), Γιουνές (81′) και Φετφατζίδη (86′) έφθασε στο εμφατικό 5-0.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ροζ, Σιώπης, Ματίγια, Λάρσον (77′ Φετφατζίδης), Γκαρσία, Τόνσο (59′ Μαρτίνες), Ντιγκινί (65′ Γιουνές).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αστράς, Στάθης, Λόπες, Κοντοές, Κύργιας, Βαφέας, Αγρόδημος, Ντούρσο (75′ Ρώσσης), Ναζλίδης (59′ Ελ Χέλβε), Ντεφρεντερίκο (63′ Βάρκας), Γκίνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter