Πιτίνο: “Από τα παιδιά μου εξαρτάται αν θα μείνω”

Πιτίνο: “Από τα παιδιά μου εξαρτάται αν θα μείνω”

“Πολύ αισιόδοξος” για την παραμονή του Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βεβαίως δεν παρέλειψε να ξεκινήσει τις συνήθεις αιχμές ενάντια στον Ολυμπιακό.

“Είναι η πρώτη φορά από το 2005 που ολοκληρώθηκαν στην ώρα τους οι τελικοί και χωρίς έκτροπα. Προκαλώ όλους να δουν τι έλειπε από τους φετινούς τελικούς και άλλαξαν τα πράγματα”, τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, πριν ερωτηθεί για το θέμα του προπονητή.

“Με τον Ρικ Πιτίνο συμφωνούμε σε 101 από τα 100 πράγματα σχετικά με το μπάσκετ Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα πειστεί και θα έχουμε τα ευχάριστα νέα για την παραμονή του. Θα πρέπει να γίνουν πρώτα κάποιες συνεννοήσεις σε οικογενειακά θέματα”, συμπλήρωσε.

Το όνομά του Πιτίνο έγινε πολλές φορές σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του 3ου αγώνα με τον Προμηθέα απόψε.

Ο ίδιος ο Πιτίνο ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό εφ` όσον συμφωνήσουν όλα τα παιδιά του στις συζητήσεις που θα έχει μαζί τους τις επόμενες μέρες. “Εάν όλοι συναινέσουν, θα επιστρέψω. Αν διαφωνήσει έστω ένα, θα μείνω στην Αμερική”, είπε. “Να ξέρετε πάντως ότι αν μείνω στην Ελλάδα, αυτό θα σημαίνει το τέλος της καριέρας μου στο NCAA. Ότι μετά τον Παναθηναϊκό θα ακολουθεί ο θάνατος!”

“Είχα μια σειρά από στόχους όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους, συνέχισε ο Πιτίνο. “Η ομάδα γινόταν καλύτερη κάθε μέρα που περνούσε. Πέρασα φανταστικά κι είπα και στους παίκτες ότι στα 40 χρόνια μου στη δουλειά σπάνια ένιωθα τόσο ανυπόμονος να πάω κάθε πρωί στην προπόνηση, παρόλο που το γήπεδο ήταν κρύο! Οι φίλαθλοι με έκαναν να αισθάνομαι σαν βασιλιάς. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, Όπως και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε και θα την θυμάμαι πάντα”.

Ο Πιτίνο φεύγει αύριο το πρωί για την Αμερική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter