Στην τελική ευθεία για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου

Στην τελική ευθεία για την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου

Κατά την πολύ σύντομη ακρόαση του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ο Αν. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν θα κάνει χρήση των άρθρων 62 (βουλευτική ασυλία) και 86 (ευθύνη υπουργών), ζητώντας την άρση της ασυλίας του για το σκάνδαλο Novartis. Αύριο, Παρασκευή, η ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας Αν. Λοβέρδου – Μ. Σαλμά.

Μόλις 1,5 λεπτό διήρκεσε η ακρόαση του πρώην υπουργού στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, η οποία αναμένεται να προτείνει στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του. Ο Αν. Λοβέρδος το μόνο που ανέφερε στην Επιτροπή ήταν πως όσα έχει να πει, θα τα πει στην Ολομέλεια, ενώ ζήτησε να αρθεί η ασυλία του «για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος» του.

Εκτός από την περίπτωση του Αν. Λοβέρδου, την Επιτροπή Δεοντολογίας απασχολούν τα αιτήματα για την άρση της ασυλίας του Μάριου Σαλμά αναφορικά με την υπόθεση των υπερκοστολογημένων αρθροσκοπήσεων, του Πάνου Καμμένου μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, αλλά και του Παύλου Πολάκη για τα ένδικα μέσα που έχει κινήσει εναντίον του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter