Στίβος: Τα χάλασε όλα ο αέρας στο «Γκαλά» της Φιλοθέης

Στίβος: Τα χάλασε όλα ο αέρας στο «Γκαλά» της Φιλοθέης

O δυνατός (και αντίθετος) άνεμος που φυσούσε σήμερα το απόγευμα στη Φιλοθέη δεν επέτρεψε να γίνουν σπουδαίες επιδόσεις στο μίτινγκ «Women Gala» που διοργάνωσε ο ΑΟ Φιλοθέης με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Το μεγαλύτερο όνομα του μίτινγκ η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στα 4,66 μέτρα στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» ενώ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,73μ, όταν επιχείρησε να κάνει φετινό ατομικό ρεκόρ (έχει 4,72 μ.). Ξεκίνησε τις προσπάθειές της με επιτυχημένο άλμα στα 4,56 μ., ενώ στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 4,66 μέτρα. «Ελπίζαμε κάτι καλύτερο σήμερα, όμως ο αέρας δεν μας άφησε πολλά περιθώρια. Έτσι λόγω του αέρα σήμερα αγωνίστηκα με πολύ μικρό κοντάρι, οπότε από θέμα ύψους θα έλεγα πως τα πήγαμε καλά. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου την Κυριακή στο Ραμπάτ. Η σεζόν είναι μεγάλη κι έχουμε ακόμη τον χρόνο να δουλέψουμε» δήλωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Τη 2η θέση στο επί κοντώ πήρε η Ελένη Πόλακ με άλμα στα 4,30 μ. και την 3η η Ελβετίδα Αντζέλικα Μόσερ με 4,20 μέτρα.

Στα 100μ. εμπόδια η Πεσιρίδου με κόντρα άνεμο πήρε τη δεύτερη θέση με 13.56. Πρώτη ήταν η Ρουσλάνα Ράσκοβαν με 13.26.

Στο μήκος, η Ιροζούρου (Μ. Βρετανία) πήρε την πρώτη θέση με 6,53μ και στο τριπλούν, νικήτρια αναδείχθηκε η Τζένι Έλμπε από τη Γερμανία με 13,30μ. Στο ύψος πρώτευσε η Τατιάνα Γκούσιν με 1,88μ., στα 100μ, νίκησε η Τζαμαϊκανή Ρεμόνα Μπαρτσέλ με 11.59

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter