ΣΥΡΙΖΑ για ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά: «Ως γνήσια δεκανίκια δεν σχολίασαν τις δηλώσεις Θεοδωρικάκου»

ΣΥΡΙΖΑ για ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά: «Ως γνήσια δεκανίκια δεν σχολίασαν τις δηλώσεις Θεοδωρικάκου»

Ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση κατά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την Κουμουνδούρου αναδεικνύουν το γεγονός πως τα δύο κόμματα δεν σχολίασαν τις δηλώσεις Θεοδωρικάκου για τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.

«Τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Νέα Αριστερά ανάλωσαν, όπως φαίνεται, τόσο πολλή ενέργεια στην ενασχόληση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που δεν βρήκαν το κουράγιο να σχολιάσουν τον βουλευτή της κυβέρνησης. Ή απλά μπορεί για μία ακόμη φορά να προσπάθησαν να προστατέψουν τον σύμμαχο τους, ως γνήσια δεκανίκια» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης και Θεοδωρικάκου για Σπαρτιάτες: «Η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί δεξιάς και ακροδεξιάς»

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Μάταια αναζητήσαμε να βρούμε έστω μια αντίδραση των κομμάτων της λεγόμενης κεντροαριστεράς μετά την δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» τόνισε πως θα ήθελε οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να ενισχύσουν το κόμμα του κ. Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές. Τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η Νέα Αριστερά ανάλωσαν, όπως φαίνεται, τόσο πολλή ενέργεια στην ενασχόληση τους με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δεν βρήκαν το κουράγιο να σχολιάσουν τον βουλευτή της κυβέρνησης. Ή απλά μπορεί για μία ακόμη φορά να προσπάθησαν να προστατέψουν τον σύμμαχο τους, ως γνήσια δεκανίκια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση…

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για αναδίπλωση Θεοδωρικάκου: «Δεν μας εκπλήσσει που κάνει το άσπρο μαύρο»

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Ιάσονα ζητά ο εισαγγελέας

Έγκλημα Τέμπη: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μήνυση γονέα θύματος κατά Τριαντόπουλου

Ο Μαρινάκης μπέρδεψε τα λόγια του μετά την παρέμβαση-βόμβα της αντιεισαγγελέως εφετών Λάρισας για τα Τέμπη

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter