Το «ανθολόγιο» του Άδωνη: Όλα τα… «μαργαριτάρια» που εκστόμισε τις τελευταίες ημέρες (Video)

Το «ανθολόγιο» του Άδωνη: Όλα τα… «μαργαριτάρια» που εκστόμισε τις τελευταίες ημέρες (Video)

Συμπυκνώσαμε για εσάς όλες τις χυδαιότητες που εκστόμισε ο Άδωνης Γεωργιάδης τα τελευταία 24ωρα. Πόσο Άδωνη αντέχετε;

Προφανέστατα ο εγκλεισμός έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον Άδωνη Γεωργιάδη που καταφέρνει, εν μέσω πανδημίας, να γίνεται ολοένα και πιο αντιπαθής στον μέσο Έλληνα, με τα λεγόμενά του στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας.

Μόνο τα τελευταία 24ωρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι… on fire καθώς έχει εκστομίσει ουκ ολίγες ατάκες που προκαλούν ευθέως τη νοημοσύνη όσων τον ακούν. Βέβαια, είναι απορίας άξιον εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσυπογράφει όσα λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ή αν απλά τα… υφίσταται.

Πρώτη, χρονικά, ήρθε η αλησμόνητη ατάκα πως αν η κυβέρνηση έδινε στο κάθε σπίτι 5.000 ευρώ οι πολίτες που μένουν σπίτι «θα γίνουν 300 κιλά». Ακολούθησε η χυδαιότητα κατά την οποία χαρακτήρισε «φοροφυγάδες» τους μακροχρόνια ανέργους. Πριν προχωρήσουμε, ας θυμηθούμε τα σχετικά αποσπάσματα.

Για το περιβόητο… μη γίνουν οι πολίτες 300 κιλά:

Για τους «φοροφυγάδες» μακροχρόνια ανέργους:

Ένα… κεράκι για τον Άδωνη

Ωστόσο, το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε λίγο νωρίτερα χρονικά (στις 12 Απριλίου) αλλά δεν έτυχε προβολής αντίστοιχης των παραπάνω. Ευτυχώς για εμάς, ο ίδιος ο Άδωνης δεν ντρέπεται αρκετά για όσα λέει και μεριμνά ώστε να δημοσιεύει ο ίδιος, τα σχετικά αποσπάσματα, στο προσωπικό του κανάλι στο youtube.

Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action24 ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ, έσπευσε, με το γνωστό στυλ του, να προτρέψει, όλους εμάς, να πάμε να του ανάψουμε… κεράκι -όταν ανοίξουν οι εκκλησίες βεβαίως βεβαίως. Ο λόγος; Γιατί… μας έσωσε όταν ψήφιζε τα μνημόνια γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα «κλαίγαμε όλοι μαζί συλλογικά», με αφορμή τον κορονοϊό.

Χαρακτηριστικά, (στο 14:50 του βίντεο) αφού απέρριψε το ενδεχόμενο περικοπής μισθών, με αφορμή την πανδημία, είπε: «Ας σκεφτούμε τώρα, να ήμασταν σε αυτή την κρίση και να μην ήμασταν στην Ευρώπη. Μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό λίγο κύριε Τράγκα; Αν δηλαδή κάποιοι σαν και εμένα, δεν είχαν μπει μπροστά την εποχή των μνημονίων, να φάνε ξύλο να τους βρίζει ο κόσμος στην πλατεία των Αγανακτισμένων, να μας λένε “γερμανοτσολιάδες” και όλες τις άλλες μπούρδες, και είχαμε φύγει από την Ευρώπη, τώρα θα κλαίγαμε όλοι μαζί συλλογικά».

Και κατέληξε λοιπόν στο εξής συμπέρασμα: «Λοιπόν ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας, ας ανάψουμε και ένα κεράκι -όταν ανοίξουν οι εκκλησίες- σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια, ενάντια στον λαϊκισμό που είχε κυριαρχήσει στην Ελλάδα και ας καταλάβουμε ότι σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη. Σας σώσαμε εμείς που κρατηθήκαμε όρθιοι παρά τις βρισιές».

Φυσικά, αντιλαμβανόμενος πως έχει πει… χοντράδα έσπευσε να προσθέσει: «και φυσικά ο ελληνικός λαός που άντεξε όλες αυτές τις θυσίες».

Κάπου εδώ το «ανθολόγιο» ολοκληρώνεται. Ελπίζουμε να… χορτάσατε Άδωνη. Επίσης, ευελπιστούμε πως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα φροντίσει ώστε να μην τροφοδοτεί τα ΜΜΕ, εν μέσω πανδημίας ειδικά, με αντίστοιχα σχόλια στο μέλλον…

Ολόκληρο το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=QtxmJ8CvwXs

Δείτε επίσης: Χυδαιότητα Άδωνη: «Φοροφυγάδες» οι μακροχρόνια άνεργοι (Video)

Προκλητικός Άδωνης: Τι θέλετε, να γίνετε 300 κιλά… (video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter