Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή σε μάνα και κόρη

Τραγωδία στην Κατερίνη: Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή σε μάνα και κόρη

Φως στα αίτια του θανάτου των δύο γυναικών της, της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της Σβέτας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί σήμερα.

Ο πατέρας και σύζυγος των δύο γυναικών αναζητάει απαντήσεις στο ερώτημα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή αν πρόκειται για τραγικό ατύχημα.

Οι δύο γυναίκες που αγνοούνταν για εννέα ημέρες, εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα δεκάδων μέτρων με το αυτοκίνητο τους. Είχαν ξεκινήσει με το αυτοκίνητο από το σπίτι. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Καρέ-καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της 17χρονης και της μητέρας της από τη χαράδρα (Video)

Συντετριμμένος ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη, έγραψε στο Facebook: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα και κυκλοφορούσε υποβασταζόμενη. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα της, η μητέρα της ανήλικης ήταν φορτισμένη λόγω της κατάστασης της υγείας της, την οποία βίωνε καθημερινά. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Συγγενείς αποκάλυψαν τις προηγούμενες ημέρες ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα. Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

«Θα πάω να αυτοκτονήσω»

Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει τα όσα φαίνεται να είχε δηλώσει η μητέρα της 17χρονης λίγες ημέρες πριν την τραγωδία. Συγκεκριμένα, η γιαγιά της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα δεν αντέχω» ανέφερε η γιαγιά της ανήλικης.

Ο καβγάς της μητέρας με γείτονα

Παράλληλα, ο πατέρας της 17χρονης αποκάλυψε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή το βράδυ ότι πριν εξαφανιστούν, η σύζυγός του είχε έναν άγριο καβγά με τον γείτονα. Στη συνέχεια η σύζυγός του μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με την κόρη τους εκνευρισμένη και έφυγαν. Έκτοτε χάθηκαν και τα ίχνη τους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter