Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Είπαν το τελευταίο αντίο σε πατέρα και γιο (Photos)

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Είπαν το τελευταίο αντίο σε πατέρα και γιο (Photos)

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στον 4χρονο Βασίλη η μητέρα του και συγγενείς του μικρού αγοριού από το νεκροταφείο της Παλλήνης.

Στο ίδιο νεκροταφείο βρέθηκαν και οι συγγενείς του 27χρονου πατέρα ο οποίος σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν έκτροπα από τους συγγενείς.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 4χρονου παιδιού και η μητέρα του 27χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενείς το αγοράκι ήταν αβάπτιστο με αποτέλεσμα να μην τελεστεί εξόδιος ακολουθία και να γίνει αμέσως η ταφή. Όπως είπαν θα το βάφτιζαν το καλοκαίρι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 27χρονος είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο με τη σύζυγό του, ωστόσο το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και το παιδί μεγάλωνε με τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία, η 21χρονη μητέρα του παιδιού δεν μπορούσε να αντέξει πια τους καυγάδες και τη ζήλιες του συζύγου της και είχε φύγει από το σπίτι.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλος ένας, τηλεφωνικός αυτή τη φορά, καυγάς, πάλι λόγω των εμμονών του 27χρονου πως η σύζυγός τους τον απατά. Ακόμα και η αδερφή της 21χρονης τον πήρε τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντας του πως η εν διαστάσει σύζυγος του είναι μαζί της.

Τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα που άφησε

Αρχικά, από τις έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 27χρονος αυτόχειρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους της πράξης του. Ωστόσο, στη συνέχεια, οι αρχές εντόπισαν ένα σημείωμα του παιδοκτόνου στο οποίο έλεγε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη του.

Ο 27χρονος, μιλά στο σημείωμά του για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter