Υμηττός – Κεραίες: «Έχουν λιώσει τελείως, τα πάντα» (Audio)

Υμηττός – Κεραίες: «Έχουν λιώσει τελείως, τα πάντα» (Audio)

Τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν από την πυρκαγιά οι εγκαταστάσεις περίπου 15 σταθμών -μεταξύ τους και του 105,5 Στο Κόκκινο- στο πάρκο κεραιών του Υμηττού περιέγραψε ο τεχνικός ραδιοφώνων Υμηττού Νίκος Κυριανάκης μιλώντας Στο Κόκκινο.

Ο κ. Κυριανάκης τόνισε ότι 15 περίπου εγκαταστάσεις ραδιοφωνικών σταθμών έχουν εξαϋλωθεί από την φωτιά που έπληξε το «πάρκο κεραιών», την ώρα που σε άλλα σημεία σχεδόν δεν είναι εμφανές ότι υπήρξε φωτιά.

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποτε υπήρχε μία εγκατάσταση εκεί, έχουν λιώσει μέχρι και τα σίδερα, όχι μόνο οι πομποί, αλλά και οι εγκαταστάσεις, τα κοντέινερ, τα isobox που είχαν μέσα τους πομπούς … έχουν λιώσει τελείως, τα πάντα … περίπου 15 σταθμοί», όπως είπε.

Η έναρξη της αποκατάστασης των ζημιών, κατά τον ίδιο, «είναι ουσιαστικά σαν να ξεκινάει κανείς από την αρχή, πρέπει να αγοραστούν νέοι οικίσκοι, να μπουν μέσα τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός, μετά να γίνει ηλεκτροδότηση … αντικατάσταση όλων των υπόγειων καλωδίων … θέλουν όλα ξήλωμα, καινούργια παροχή, καινούργια πιστοποιητικά ηλεκτρολόγων».

Υπογράμμισε επίσης ότι λόγω της δύσκολης πρόσβασης και της στενότητας του χώρου, θα είναι καλό οι εργασίες να γίνουν από μία εργολήπτρια εταιρεία, ώστε να υπάρξει το πλέον αποδοτικό χρονοδιάγραμμα, αντί οι εργασίες πολλών συνεργείων να εμποδίζουν το ένα το άλλο να τις ολοκληρώσει, όπως είχε συμβεί σε παλαιότερο συμβάν με εκτενείς ζημιές λόγω σφοδρής χιονόπτωσης.

Πηγή: Στο Κόκκινο

Μπορείτε να ακούτε το πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο μέσα από την ιστοσελίδα www.stokokkino.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter