Ζευγάρι είχε μετατρέψει σπίτι στο Κορωπί, σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης (Photos)

Ζευγάρι είχε μετατρέψει σπίτι στο Κορωπί, σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης (Photos)

Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Κρωπίας, ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο, υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, στην περιοχή του Κορωπίου.

Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, σε περιοχή της Λακωνίας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών Λακωνίας και του Αστυνομικού Σταθμού Ελαφονήσου, δύο 28χρονοι ημεδαποί, (ένας άνδρας και μία γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση των Νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από ενδελεχή αστυνομική διερεύνηση πληροφορίας σχετικά με καλλιέργεια φυτείας κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση, η οποία εκτείνετο τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην περαιτέρω διακίνηση τον ποσοτήτων κάνναβης, μετά την επεξεργασία των δενδρυλλίων. Επιπρόσθετα εντοπίσθηκε και ο χώρος που είχαν εγκαταστήσει το παράνομο εργαστήριο-φυτώριο.

Xθες το πρωί, έγινε αστυνομική επιχείρηση, στην περιοχή του Κορωπίου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε, εντός οικίας, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων με την υδροπονική μέθοδο.



Από τις έρευνες στην προαναφερόμενη οικία, καθώς και σε έτερη οικία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-98- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ύψους από -20- έως -150- εκατοστά του μέτρου

-1.870- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου – φυτωρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

Πιστόλι 9 mm

Το χρηματικό ποσό των 5.208 ευρώ

-σιδηρογροθιά-

-5- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου

συσκευές κινητή ς τηλεφωνίας και κάρτες sim .

Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: notia.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter