29/03/2024
11.9 C
Serres

Παντελής Μπόζης: Υπάρχει μόνο ένας κερδισμένος, ο Δήμος μας, ο Δήμος Ν. Ζίχνης!

Ο συνδυασμός “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” του υποψήφιου δημάρχου Παντελή Μπόζη ολοκλήρωσε τη Παρασκευή, το πρόγραμμα ομιλιών του στα 20 χωριά του δήμου Ν.Ζίχνης.

Ο κ.Μπόζης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε το Μανδήλι, Αγιοχώρι, Μεσορράχη, Δήμητρα, Μύρκινο, Μαυρόλοφο, Αγριανή, Σ.Σ. Αγγίστας, Λευκοθέα, Αναστασιά, Άγιο Χριστόφορο, Ν.Πέτρα, Θολό, Σφελινό, Σκοπιά, Γάζωρο, Μυρίνη, Δραβίσκο, Αλιστράτη.

Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και δεσμεύτηκε για την υλοποίησή του.

Τη Παρασκευή ο κ. Παντελής Μπόζης πραγματοποίησε τη τελευταία ομιλία του στην στην Ν.Ζίχνη.

procredit bank serres epimelitirio

Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης, μέσα σε κλίμα έντονου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Μπόζης φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και φυσικά όλο τον κόσμο που έδειξε την στήριξή του από την πρώτη στιγμή.

Τέλος ο κ.Μπόζης κάλεσε όλους του δημότες του δήμου Ν.Ζίχνης, να τον εμπιστευτούν και να δώσουν στην “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ισχυρή εντολή, προκειμένου να εργαστεί για το κοινό καλό και την πρόοδο του δήμου Ν.Ζίχνης.

Κάτι που το κατάφερε τη Κυριακή των Εκλογών

Όταν το 2002 ο κ.Δάιρετζης έχανε με 65% από τον κ. Σαμαρτζά όλοι κορόιδευαν τον Ανδρέα , αλλά τα επόμενα χρόνια φάνηκε ότι είχαν άδικο.


Βέβαια όλοι τον τίμησαν, αλλά δεν θα μπορέσει η παράταξή του να συνεχίσει το έργο του.

Μιας και Δήμαρχος εξελέγη ο κ. Παντελής Μπόζης με την πρώτη και από την πρώτη Κυριακή!

Όταν το έγραψα πριν δύο μήνες κοντέψαμε να σκοτωθούμε τόσο με τον Ντώνε, όσο και με τον κ. Τζελέπη που τον είχε υπό την προστασία του.

Από ότι φαίνεται οι βουλευτές μας δεν κατάλαβαν πως όποιος μπερδεύεται με το πίτουρα τον τρώνε οι …κότες!

Γιατί αυτό έπαθε και ο Ντώνες.

Πήγε πολύ κοντά στον Μιχάλη και …κάηκε!

Παρατίθεται εδώ η δήλωση νίκης του κ. Παντελή Μπόζη

“Δημότες του Δήμου Ν. Ζίχνης


Σας ευχαριστώ όλους, για την ισχυρή εντολή που δώσατε στο συνδυασμό μας “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” και μας αναδείξατε νικητές, από την πρώτη Κυριακή στις εκλογές της 26ης ΜΑΙΟΥ 2019!

Θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους υποψήφιους, από όλους τους συνδυασμούς, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν, σ’αυτή τη δύσκολη και πολύμηνη προεκλογική περίοδο!


Από το Σεπτέμβριο, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου και οι 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και οι Τοπικοί, θα κληθούμε να συνεργαστούμε, για το καλό του Δήμου μας, έχοντας ως κοινό γνώμονα, την αγάπη για τον τόπο μας και την ισχυρή θέληση, για προκοπή και ανάπτυξη!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους συνεργάτες μου, για την έντιμη και αξιοπρεπή στάση τους απέναντι στους ψηφοφόρους!

Για μένα, όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, όσοι έχουν εκλεγεί και όσοι δεν τα έχουν καταφέρει, έχουν την ίδια συμμετοχή σ’αυτή τη μεγάλη και ξεκάθαρη ΝΙΚΗ!

Σ’αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!

Υπάρχει μόνο ένας κερδισμένος…ο Δήμος μας…ο Δήμος Ν. Ζίχνης!

Με εκτίμηση

Παντελής Μπόζης Δήμαρχος Νέας Ζίχνης!

Διαβάστε εδώ τις θέσεις του κ. Μπόζή για το Δήμο Νέας Ζίχνης

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Αυτά τα ζώδια πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας

Κανένας δεν μπορεί να τους πείσει ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως… φαίνονται Αυτά τα ζώδια πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας Μπορεί ως άνθρωποι να είναι ανοιχτόμυαλοι,...

Arnold Schwarzenegger: Αποκάλυψε ότι έβαλε βηματοδότη – “Έγινα λίγο παραπάνω μηχανή”

Σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς υποβλήθηκε ο Arnold Schwarzenegger, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πριν του τοποθετηθεί βηματοδότης. Το μήνυμά του σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα...

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου, δεν...

Το παράπονό του για τον Γιάννη Πλούταρχο εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα (28/3), κατά την διάρκεια συζήτησης που είχε με τους συνεργάτες του, στην...

Βάσω Γουλιελμάκη: «Κάθε πρωί θα φτιαχτώ, θα κοιταχτώ στον καθρέφτη και θα πω...

«Δεν απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου». Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε για τη ζωή της, για την κόρη της όταν έφυγε για σπουδές, αλλά και για την...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Σοφία Βογιατζάκη: Έχω φύγει από δουλειά επειδή δεν άνοιγαν το air condition

Αρρωσταίνω με τη ζέστη, εξήγησε η ηθοποιός Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για το πρόβλημα που της δημιουργούν οι υψηλές θερμοκρασίες, αποκαλύπτοντας ότι έχει επηρεάσει...

Τέλος στο όνειρο της Ελλάδας για πρόκριση στο EURO -Ηττήθηκε από τη Γεωργία στα πέναλτι με 4-2

Το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024 της Γερμανίας έμεινε στα… μισά για την Εθνική Ελλάδος, η οποία ηττήθηκε με 4-2 στα...

Kinds of Kindness: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου – Πρωταγωνίστρια η Έμα Στόουν

Το Kinds of Kindness είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου. Σε γνώριμο ρόλο η Έμα Στόουν. Μετά τα τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ...

Συνέχισε να διαβάζεις