20/04/2024
11.5 C
Serres

Ορκίστηκαν Κουτσάκης και Φραστανλής σε Ηράκλεια και Ροδολίβος!

Array

Κουτσάκης και Φραστανλής

Ορκίστηκαν

Σε Ηράκλεια και Ροδολίβος

Την αρχή έκανε ο νέος Δήμαρχος Ηράκλειας ο κ. Γιώργος Κουτσάκης και στην συνέχεια την ίδια μέρα ορκίστηκε στο Ροδολίβος ο νέος Δήμαρχος Αμφίπολης κ. Στέργιος Φραστανλής 

Ο μεν πρώτος ορκίστηκε  σε μια λιτή αλλά όμορφη τελετή στον πολυχώρο εκδηλώσεων του Δήμου Ηράκλειας, ενώ ο κ. Φραστανλής επέλεξε να ορκιστεί στην πλατεία του Ροδολίβους.

BMW x2 ix2 web banner mathe perissotera 1

Κουτσάκης και Φραστανλής

Ξεκίνησαν με όρεξη και υποσχέσεις

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ηράκλειας, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων και το ίδιο βράδυ στην πλατεία του Ροδολίβους έγινε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμφίπολης.

Σειρά θα πάρει αυτή τη βδομάδα ο Δήμος Σερρών και ο Αλέξανδρος Χρυσάφης με την τελετή ορκωμοσίας να πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 7.00 το βράδυ, στην αίθουσα «Ορέστης», του ξενοδοχείου Ελπίδα Resort στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 12 το μεσημέρι, θα ορκιστεί ο νέος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου Νέας Ζίχνης,


ενώ την τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα ορκιστεί ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Την ίδια μέρα ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης όπως και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου Σιντικής θα ορκιστούν στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου και τελευταίος θα ορκιστεί (στις 8.00 το απόγευμα), στον Δήμο Βισαλτίας ο νέος δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, όπως και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Γιώργος Κουτσάκης:

«Ευσυνειδησία και διοίκηση με γνώμονα το συμφέρον του Δημότη»

Στην Ηράκλεια στην αίθουσα του Δήμου την τελετή τίμησε πλήθος Δημοτών οι οποίοι γέμισαν τον πολυχώρο εκδηλώσεων του Δήμου Ηράκλειας , ενώ δυναμική ήταν επίσης η παρουσία των ανθρώπων που στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Πορείας αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν όπως και άλλων που στήριξαν ένθερμα την παράταξη προεκλογικά.

Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος ο οποίος σε έναν φορτισμένο συγκινησιακά χαιρετισμό τόνισε τη σπουδαιότητα του όρκου των αιρετών.


Οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους,

ενώ ευσυνειδησία και διοίκηση με γνώμονα το συμφέρον του Δημότη υποσχέθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως Δήμαρχος Ηράκλειας ο κ. Γιώργος Κουτσάκης.

Ο ίδιος συγκινημένος δήλωσε πως επιδίωξη του είναι στο τέλος της θητείας του να μπορεί, με καθαρότητα ψυχής, να κοιτάξει τους Δημότες στα μάτια.

Στέργιος Φραστανλής:

“Υπευθυνότητα και διαφάνεια”

Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος  Στέργιος Φραστανλής δεσμεύτηκε ότι θα κινηθεί με απόλυτη διαφάνεια, υπευθυνότητα απέναντι στους δημότες του.

 “Ο όρκος που δώσαμε σήμερα, είπε ο κ.Φράστανλης, είναι πάνω από όλα όρκος καθήκοντος και δέσμευσης.

Ορκος που φιλοδοξούμε να είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα προοπτική για το δήμο μας.

Ολοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε έναν σκληρό καθημερινό αγώνα για τον Δήμο μας, με εντιμότητα, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικό συντονισμό.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχουμε την δυνατότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και αν ξεπεράσουμε τις διαχωριστικές γραμμές προς όφελος του τόπου μας.

Το ήθος, η διαφάνεια, η κοινωνική ευαισθησία, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία θέλουμε να κυριαρχήσουν.

Η εντολή ευθύνης από το εκλογικό σώμα δόθηκε στο συνδυασμό μας, στα μέλη της παράταξης μας.

Δόθηκε όμως και στους συναδέλφους των υπολοίπων συνδυασμών που εκλέχθηκαν.

Όλοι είμαστε επιλογή του εκλογικού σώματος και δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά συναγωνιστές, στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Επιθυμία μας είναι η δημιουργική συνεργασία. Θα επιδιώξουμε τον διάλογο χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες. Η πολυφωνία κυρίες και κύριοι είναι πλούτος, αρκεί να μην εξαντλείται σε αοριστολογίες, ιδεοληψίες και στείρες αντιπαραθέσεις.

Δεσμευόμαστε ότι μαζί με τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά μαζί με όλα τα κοινοτικά συμβούλια, για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Ως επικεφαλής της δημοτικής αρχής δεσμεύομαι ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, ότι η πολιτική μας απέναντι στην κεντρική εξουσία θα διεκδικητική για όλα όσα ο Δήμος μας δικαιούται και αξίζει να κατακτήσει.

Θέλω να επισημάνω  και αυτό είναι δέσμευση, ότι οι πόρτες του δημάρχου και των αντιδημάρχων θα είναι ανοιχτές για όλους ανεξαιρέτως του δημότες μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο Αμφίπολης ακόμη καλύτερο!”

Να σημειώσουμε πως την τελετή ορκωμοσίας εκτός από το πλήθους κόσμου, τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και Κώστας Μπούμπας, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης.

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Έλλη Στάη: Αποκαλύπτει την ηλικία της και ότι περιμένει το τρίτο της εγγόνι

Η γνωστή δημοσιογράφος σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η Έλλη Στάη βρέθηκε καλεσμένη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» το βράδυ της Πέμπτης...

Σωτήρης Τσαφούλιας: Οι Έλληνες δεν είμαστε καλοί γονείς

Και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν, τόνισε Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για την πορεία του στη σκηνοθεσία, την οικογένειά του και όσα τον προβληματίζουν...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Ο πολιτισμός κορυφαία προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επταπυργίου 2024 παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας...

Τάσος Χαλκιάς: «Πηγαίνω στο βουνό και ουρλιάζω, είναι ανακουφιστικό»

O αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νεανικά του χρόνια τα οποία όπως είπε αναπολεί αλλά δεν θα επέστρεφε σε αυτά και αποκάλυψε πως...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για το μωρό που έχασε – “Ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner”

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε ανοιχτά για την αποβολή που είχε, εκφράζοντας τα συναισθήματά της. Η ανακούφιση μετά την ενοχή. Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την...

Επέβλεψε και ενημερώθηκε για τα έργα στις Σέρρες ο Κώστας Καραμανλής

Συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Καραμανλή, είχε την Δευτέρα, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ. Δημήτρης Νότας. Ο κ....

Μαρία Αντωνά: Το αινιγματικό βίντεο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη

Ένα νέο post στο Instagram έκανε η Μαρία Αντωνά, την οποία φέτος οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στο Survivor, όπου και έκλεψε τις εντυπώσεις με την προσπάθεια που...

Συνέχισε να διαβάζεις