24/04/2024
12.6 C
Serres

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή για το Δήμο Σιντικής

Array

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή για το Δήμο Σιντικής

Την 28η  Ιουνίου  2019 , ημέρα Παρασκευή  και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Σιδηροκάστρου, θα πραγματοποιηθεί τακτική  συνεδρίαση του Σώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 /ΤΑ΄) , με το παρακάτω  θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1 Πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης για τις Δημοτικές Ενότητες Ροδόπολης και Ν. Πετριτσίου . (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Τσίντσιος Γεώργιος)

ΘΕΜΑ 2 Εκμίσθωση τεμαχίων 965 και 618 του αγροκτήματος Βυρώνειας συνολικού εμβαδού 7.285,00 τ.μ. (πρώην πισίνες Βυρώνειας) κατόπιν δημοπρασίας. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Τσίντσιος Γεώργιος)

procredit bank serres epimelitirio

ΘΕΜΑ 3 Επικαιροποίηση της με αριθμ. 14/2008 απόφασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγκίστρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Τσίντσιος Γεώργιος)

ΘΕΜΑ 4 Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου ¨ Συντήρηση εγκαταστάσεων μαθητικής εστίας¨ 

ΘΕΜΑ 5 Προσθήκη –Διαγραφή πωλητών από λαϊκές αγορές του Δήμου Σιντικής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος) 


ΘΕΜΑ 6 Έγκριση θερινών δρομολογίων ΚΤΕΛ Ν. Σερρών (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

ΘΕΜΑ 7 Διαγραφή οφειλής άρδευσης. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)

ΘΕΜΑ 8 Τροποποίηση της ρύθμισης οφειλών προς το ΙΚΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4611/2019(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)

ΘΕΜΑ 9 Επί αιτήσεως Μουσικοκαλλιτεχνικού Συλλόγου Ποντίων Πλατανακίων ¨ΟΙ  ΑΚΡΙΤΕΣ¨ για δωρεάν παραχώρηση του κοινοχρήστου χώρου της πλατείας για πραγματοποίηση εκδηλώσεων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)


ΘΕΜΑ 10 Επί αιτήματος Τ.Κ Αχλαδοχωρίου για κατασκευή τριών νέων γεφυρών στο δρόμο Σιδηροκάστρου Αχλαδοχωρίου και βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Αχλαδοχωρίου Αγκίστρου. (Εισηγητής  ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σαββίδης Παναγιώτης) 

ΘΕΜΑ 11 Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή αναβάθμιση των στάσεων (Εισηγητής  ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σαββίδης Παναγιώτης)

ΘΕΜΑ 12 Αποδοχή και κατανομή ποσού 58.112,70 € για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος) 

ΘΕΜΑ 13 Έγκριση υλοτόμησης των καμένων δένδρων στη δημοτική έκταση των Λουτρών Σιδηροκάστρου κατόπιν δημοπρασίας. 

ΘΕΜΑ 14 Έγκριση δαπάνης για τη χορήγηση νέων παροχών ρεύματος στην πλατεία Κερκίνης (Εισηγητής  ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σαββίδης Παναγιώτης)

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Λύκειο Ελληνίδων Σερρών: Ήρθε Λάζαρος…

Τα   Κάλαντα   του   Λαζάρου   θα   μας   θυμίσουν   και   φέτος   τα   παιδιά   του  Λυκείου των...

Καθοριστικός ο ρόλος των μικρών επιχειρήσεων στην κυκλική διαχείριση των προϊόντων

Στο 4ο Forum Κυκλικών Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην Κρήτη, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, συμμετείχε ο  Γενικός Γραμματέας της...

Παρέμβαση από την Έλενα Τούσκα για την Πυροπροστασία στο Δήμο Σερρών

Με ανακοίνωσή του στις 10/4/2024, Ο Δήμος Σερρών ενημερώνει τους δημότες ότι εκδόθηκε η ερμηνευτική Εγκύκλιος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και...

Γιώργος Καββαθάς: Ανάγκη για πολιτικές ενίσχυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Στις προοπτικές της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας την επομένη των ευρωεκλογών και οι δυνατότητες υποστήριξής της μέσω των ευρωπαϊκών πολιτικών  αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Περιοδεία τη Πέμπτη από τη ΔΕΕΠ Σερρών

Συνεδριάζει την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 στα γραφεία του κόμματος η διοικούσα επιτροπή της ΔΕΕΠ ( ΝΟΔΕ ) Π.Ε Σερρών . Θέμα...

Χατζηβασιλείου για την κρίση στη Μέση Ανατολή-Το Ιράν έσπασε ένα ταμπού δεκαετιών

«Με την επίθεσή του εναντίον του Ισραήλ, το Ιράν έσπασε ένα ταμπού δεκαετιών. Έκανε επίδειξη δύναμης αλλά με ένα ελεγχόμενο επεισόδιο. Ουσιαστικά, κλιμάκωσε στο...

Ζήνα Κουτσελίνη: Πήραν φωτιά τα μαλλιά της όταν έσβηνε τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων

Απρόοπτο για τη Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του «Αλήθειες με τη Ζήνα» όταν η παρουσιάστρια πήγε να σβήσει τα κεράκια σε μία από τις...

Συνέχισε να διαβάζεις