ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (Α' ΕΠΣΕ): Ο Μπράχα στο Αυλωνάρι και όλες οι τελευταίες μετακινήσεις

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (Α' ΕΠΣΕ): Ο Μπράχα στο Αυλωνάρι και όλες οι τελευταίες μετακινήσεις
1 Φεβρουαρίου 2019, 10:10
A+ A-
Μαρίνος στον Ελλήσποντο, Ντελέκος στο Βατώντα, Δεληγιώργης στον Ολυμπο.

Εληξε χθες η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και οι μεταγραφές που έγιναν στην Α' ΕΠΣΕ είναι:

►Το Αυλωνάρι έκανε το καλοκαίρι ως επί το πλείστον μεταγραφές έμπειρων πακτών και μεγάλων σε ηλικία. Τώρα απέκτησε έναν νεαρό που είχε αναδειχθεί πέρσι πρώτος σκόρερ στη Β' κατηγορία. Ο λόγος για τον Τζέσι Μπράχα (φωτό), 18 ετών, που ήταν στα Ζάρητρα και μετακομίζει στον ΑΟΑ, όπου, όμως, πήγε και ένας 38άρης, ο τερματοφύλακας Γιώργος Πετράκης, με θητεία στον Ταμυναϊκό, αλλά και στο Αυλωνάρι.

►Ο Ανδρέας Μαρίνος, με θητεία στον ΑΟΧ και τον Ηρακλή Ψαχνών, θα ενισχύσει τον Ελλήσποντο, έχοντας αφήσει τις τελευταίες βδομάδες την Καστέλλα, στην οποία είχε πάει το καλοκαίρι και είχε συμμετοχή σε 10 αγώνες. Στη Λάμψακο πήγε και ο Κ. Ελευθεριάδης από την Προποντίδα.

►Ο Λήλας έκανε άλλες τρεις μεταγραφές. Απέκτησε τον Παναγιώτη Μπακλαγιεμέζη (4 συμμετοχές φέτος με τον Ελλήσποντο), τον Γιάννη Λάιο που ανήκε στον Απόλλωνα Ερετριας και τον Χρήστο Μπούρικα που ήταν στο Αφράτι.

►Ο Αστέρας Βατώντα ξανάφερε στην Εύβοια τον τερματοφύλακα Αντώνη Ντελέκο, ο οποίος ανήκε μέχρι πρόσφατα στον Ηρακλή Ασωπίας. Στην ίδια ομάδα ξαναγύρισε και ο Δημήτρης Μαμτζαδέριας που είχε πάει στην Ακαδημία Αρτάκης.

►Ο Ολυμπος Γυμνού, μετά τον Παριανό, ...ανέβασε στο βουνό και τον Ακη Δεληγιώργη, που είχε αποχωρήσει κι αυτός από την Καστέλλα, με την οποία στο τρέχον πρωτάθλημα είχε 10 συμμετοχές και 4 γκολ. Επίσης έφερε κι άλλο ένα παίκτη από την Ερέτρια, τον Πάσο Μετσανάι.

►Η Καστέλλα πήρε το 18χρονο Νίκο Κατσαρή από τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Κώστα Ντεγιάννη που ήταν στον Ελλήσποντο τις 4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά μετά δεν είχε παρουσία στην ομάδα της Λαμψάκου.

►Πρόσθεσαν στο ρόστερ τους, ακόμη: Οι Ωρεοί τον Παναγιώτη Καραδημήτρη από την ΑΕΚ Ν. Πύργου και τον Βαγγέλη Αλμπάνη από τον Αγιο. Η Δροσιά τον Βασίλη Λιάκο και τον Γιάννη Κορδώνη από τον Ερμήλιο και τον Αλέξανδρο Μπουραντά από την ΑΕΚ Χαλκίδας . Η Μακρυκάπα τον Βαλάντη Σούλιο από τον Παντριαδικό. Το Καλοχώρι/Παντείχι τον Μιχάλη Αντωνίου από την Προποντίδα.

Επιστροφή