ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΙΣΤΙΑΙΑ 0-1: Μεγάλο βήμα επανόδου στους "μεγάλους'

10 Φεβρουαρίου 2019, 18:56
A+ A-
Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι που απέκρουσε ο θαυμάσιος Μουρίδης

Μεγάλο προβάδισμα, τουλάχιστον έναντι της Αναγέννησης Μαντουδίου, πήρε η Ιστιαία κερδίζοντας την εκτός έδρας με 1-0 σε ένα ματς όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος θυμίζοντας παλιές καλές μέρες.

Η νικήτρια απέδρασε με το διπλό χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο πρώτος της σκόρερ (και του ομίλου) Θανάσης Δήμου λίγο πριν τη λήξη του πρώτο 45λεπτου (44'), παίρνοντας την μπάλα από πάσα του Μπερμπεράι και μετά από μια ωραία προσπάθεια απέφυγε έναν αντίπαλο αμυντικό και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μπίλα.

Προηγουμένως (25), οι γηπεδούχοι είχαν χάσει αυτοί τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιβίκα από τον Πετή  και  το εκτέλεσε ο Λιάκος, αλλά ο Μουρίδης έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας κράτησε ανέπαφη την εστία του και λίγο πριν γίνει το 0-1 κάνοντας μια θαυμάσια απόκρουση σε κεφαλιά του Λιάκου από πλεονεκτική θέση.

Στο β' ημίχρονο το Μαντούδι προσπάθησε να πάρει τα ηνία και να απειλήσει επιθετικά, αλλά η Ιστιαία ήταν αυτή που δημιούργησε κινδύνους για την εστία του Μπίλα, χάνοντας τρεις ευκαιρίες με τον Δήμου και δυο με τον Μπερμπεράι.

Αντίπαλοι βρέθηκαν σήμερα οι αδελφοί Δαρζέντα, ο Αχιλλέας που έπαιξε με τους νικητές και ο Δημήτρης που αγωνίστηκε με τους γηπεδούχους.

Διαιτησία: Βελέντζας, Τιφλάκος-Αργύρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Μπίλας, Παπαδημητρίου (61' Ν. Μπίλας), Πουλιπούλης (86' Μπαλατσός), Τάρλας,Τσικτσίρης, Λιάκος (75' Πριόνας), Μουργκογιάννης, Δ. Δαρζέντας, Σακόβ, Στεφανίδης, Τσιβίκας.

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μουρίδης, Ι. Τσώνος, Α. Τριανταφύλλου, Παπανδρέου, Σ. Τριανταφύλλου, Αρσενόπουλος (35' Σ. Τσώνος, 90' Τσελίκας), Καλιβάτσι, Α. Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι (92' Κουρκούτζελος), Πετής.

 

Επιστροφή