ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 0-1: Σπουδαίο διπλό με την υπογραφή του κάπτεν Θεοδόση Καραμπά

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 0-1: Σπουδαίο διπλό με την υπογραφή του κάπτεν Θεοδόση Καραμπά
9 Μαρτίου 2019, 21:19
A+ A-
Το ματς είχε και 3 αποβολές - Μόλις στο 2' αποβλήθηκε ο Λάζρι!

Σπουδαίο διπλό μέσα στη Λάμψακο επί του Ελλήσποντου πήρε το Καλοχώρι/Παντείχι, ένα διπλό που είχε πάνω την υπογραφή του αρχηγού Θεοδόση Καραμπά.

Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό διπλό για τους νεοφώτιστους (έχουν κερδίσει και μέσα στην Καστέλλα), ενώ με το σημερινό τρίποντο, ο ΑΟΚΠ ...ντουμπλάρισε για πρώτη φορά τις νίκες του.

Την περ. αγωνιστική πέταγε φωτιές κι επικράτησε με 4-1 του Αυλωναρίου, ενώ σήμερα απέδρασε με το τρίποντο από τη Λάμψακο, που, όμως, για τον Ελλήσποντο δεν αποτελεί απόρθητο φρούριο.

Η σημερινή, ήταν η 5η εντός έδρας ήττα του Ελλήσποντου. Η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς ...εντός κι έναν περισσότερο (12) εκτός έδρας!

Για τον Ελλήσποντο το ματς στράβωσε από τα αποδυτήρια, καθώς στο 2' αποβλήθηκε με κόκκινη ο Λάζρι για αγκωνιά σε αντίπαλό του.

Στο 75' με δέκα παίκτες έμεινε και το Καλοχώρι/Παντείχι λόγω αποβολής του Στρατή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85'. Ο Καραμπάς με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 95' ο Χύσκα των γηπεδούχων έβρισε αντίπαλό του και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ενδεικτικό της νευρικότητας που υπήρχε στην ομάδα της Λαμψάκου.

Διαιτησία: Λάμπρου, Πριόνας-Κούκουρα. 

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σπάχο, Ρογαλίδης, Κοντάκης, Μάλλιος (80′ Αυλωνίτης), Μαρίνος, Χύσκα, Ρουμπής, Ντουλελλάρι (87′ Αργύρης), Αντωνόπουλος (55′ Φτούλης), Λάζρι, Κουτσαυλής (69′ Νάνος). 

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Δρεναφτσής, Βλάχος (63′ Σιγανός), Καραλής, Ζιζολί, Δαμπάνης, Στρατής, Πάλλης (78′ Π. Ζουρμπουλής), Χρ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς (93′ Ίσσαρης), Σαμπάνης (82′ Σακάλογλου).

Επιστροφή