Β' ΕΠΣΕ (3ος ΟΜΙΛΟΣ): Σε μπελάδες οι Κονίστρες μετά την ήττα από το Μαρμάρι

Β' ΕΠΣΕ (3ος ΟΜΙΛΟΣ): Σε μπελάδες οι Κονίστρες μετά την ήττα από το Μαρμάρι
19 Μαρτίου 2019, 00:50
A+ A-
ΑΚΟΜΗ: Μετά από 3 χρόνια το Νεοχώρι κέρδισε τα Ζάρκα - Ο Δύστος βύθισε τον Αγιο Ιωάννη

Η 16η αγωνιστική (από αναβολή) έγινε το Σαββατοκύριακο στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ και οι δυο πρωτοπόροι (Αμαρυνθιακός, Κάρυστος) προχώρησαν με νίκες.

Στην ουρά της βαθμολογίας ο Αγιος Ιωάννης παραμένει προτελευταίος, ενώ σε μπελάδες μπήκαν οι Κονίστρες (έχασαν 4-2 από το Μαρμάρι) και τις έφθασε ο Αιγέας Πετριών (3-0 α.α. με τα Κόσκινα).

Δείτε τι έγινε στα ματς της Κυριακής...

 

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ 2-4

Εναν γύρο σχεδόν, έχουν να κερδίσουν οι Κονίστρες που έχουν μπει σε μπελάδες και πολλά θα κριθούν, για το ποια ομάδα θα είναι η τρίτη που θα υποβιβαστεί από τον όμιλο, στο ματς των Κονιστρών με τον Αιγέα Πετριών, την παραπάνω αγωνιστική στο γήπεδο των Κριεζών.

Την Κυριακή, στον αγώνα με το Μαρμάρι, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να βρουν δίχτυα οι δυο ομάδες και στο β' 45λεπτο σημειώθηκαν 6 γκολ. Στο 49' προηγήθηκαν οι Κονίστρες με τον Ντραγκότι, αλλά ακολούθησαν τρία γκολ των φιλοξενούμενων. Δύο (53', 81') από τον Φραγκίσκο Ποδαρά κι ένα από τον Φώτη Μπαλογιάννη (68').

Νέο ενδιαφέρον στο ματς έδωσε ένα γκολ, πάλι του Ντραγκότι, στο 84' που έκανε το σκορ 2-3, αλλά ο Τεργιάκης στο 89' σκόραρε για το Μαρμάρι κι έδωσε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων.

Στο 75' είχε αποβληθεί ο Πετρογιάννης των Κονιστρών με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτησία: Φώτης, Χατζηκαμαγιάννης-Μαρίνος.

ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ (Τάσος Βέκιος): Τζάνος, Κολτσινάκου, Κατσής, Σ. Μούντριχας, Α. Μούντριχας, Κόκκος (79' Χαϊράνι), Πίγκος, Σέγκος (61' Πόγκας), Πετρογιάννης, Ντραγκότι, Αγγελόπουλος (72' Καραγιάννης).

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Χαραγκιώνης, Τσόνγκα, Ντάφλος, Αστηθάς, Καλογερίδης, Δ. Ποδαράς, Π. Ποδαράς (54' Πάλλης), Διακάκης, Φρ. Ποδαράς, Τεργιάκης (90' Μανώλης), Μπαλογιάννης.

 

ΔΥΣΤΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2-1

Αλλη μια ήττα για τον Αγιο Ιωάννη που τον ...βυθίζει περισσότερο. Σημειώνουμε ότι ο Αρης εξακολουθεί να μην έχει πανηγυρίσει ούτε μια νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Δύστος προηγήθηκε 2-0 με τον Χαράλαμπο Μαστροκώστα (17') και τον πρώτο σκόρερ του ομίλου (12 γκολ) Παναγιώτη Ηλία (36'). Μείωσε ο Κοντός στο 75'.

Διαιτησία: Κούκουρα, Παππάς, Ι. Ντόβολης.

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ: Τζανουδάκης, Τριανταφύλλου, Πέππας (55' Τσάλας), Μαστροκώστας, Α.-Π. Πιλάτης, Γ.Πιλάτης, Γ. Πηλιχός, Ηλίας, Αντώνενας (71' Μάλλιος), Κιούσης, Μπόκαρης.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Καρκαλέτσης, Μακρυγιάννης, Παναγιάρης, Μπιμπίκας, Ποδαράς (86' Νικολάου), Θεοδωρακόπουλος, Μάλλιος, Περήφανος, Μπράχο, Καρατζάς (95' Ντούρμας), Κοντός

 

 

 

ΖΑΡΗΤΡΑ-ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-4

Μετά από τρία χρόνια κέρδισε τα Ζάρκα ο Νηλέας Νεοχωρίου. Μετά τη νίκη με 2-1, το 2016, (πάλι στο γήπεδο Ζαράκων), ένα ματς μεταξύ τους είχε λήξει ισόπαλο και ακολούθησαν τρεις σερί ήττες του Νηλέα, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής την Κυριακή σε ένα χορταστικό ματς.

Ο Γιώργος Τσεπάς (2') και ο Σταμάτης Σαμαράς (11') έδωσαν γρήγορα προβάδισμα δυο γκολ για την ομάδα του Νεοχωρίου.

Στο 27' με αυτογκόλ του Ζωντού έγινε το 1-2 και ακολούθησαν άλλα δυο γκολ των φιλοξενούμενων με τον Αναστάσιο Μαστροκώστα (37') και τον Κώστα Κότσαρη (78') .

Στο 80' και στο 90' κι ενώ το Νεοχώρι έπαιζε με 10 παίκτες (αποβολή Τούντα στο 71') πέτυχε δυο γκολ ο Γιώργος Πέππας και διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Μπούρικας-Καρράς.

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ: Καλλιοντζής, Ταφάνι, Μπουραντάς, Τσελά, Λιώνης, Μαχιλάι, Αποστόλου, Αγκαλίου (87′ Φαρρής), Σπανός, Πέππας, Ντούνης (82′ Ελευθερίου).

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαχρήστος, Μακρής (58′ Δήμου), Κ. Κότσαρης, Θαν. Ζωντός, Καρλής (46′ Σαμπάνης), Τούντας, Τσεπάς (39′ Μάστορης), Βασιλείου (84′ Γ. Ζωντός), Κέκης, Μαστροκώστας, Σαμαράς.

 

 

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΣΚΥΡΟΣ 2-0: Και το κυνηγητό συνεχίζεται

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΣΚΥΡΟΣ 2-0: Και το κυνηγητό συνεχίζεται
[16/03/2019 - 23:55]

Μετά από 7 αγωνιστικές ηττήθηκε η Σκύρος ...περισσότερα
 

 

Επιστροφή