ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-4: Χωρίς κίνητρο και με το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 0-4: Χωρίς κίνητρο και με το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου
24 Μαρτίου 2019, 18:40
A+ A-
Εύκολη επικράτηση της ομάδας του Νίκου Παντέλη.

Άλλη μια βαριά ήττα γνώρισε ο Απόλλων Ερέτριας, που ηττήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο με 4-0 από την Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη (φωτό), η οποία είχε κίνητρο σωτηρίας, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα, ο οποίος είχε το μυαλό του στον τελικό Κυπέλλου, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Αρτάκη.

Μάλιστα, η Ερέτρια θα μπορούσε να δεχτεί και περισσότερα γκολ από την ομάδα της Αθήνας, μετά από μία αποκαρδιωτική εμφάνιση, αλλά και σε μία χρονιά κατά την οποία οι νεοφώτιστοι πρωταθλητές Ευβοίας, εκτός από εμπειρίες ...μάζεψαν και πολλές φορές την μπάλα από τα δίχτυα τους.

Στο 19' ο Χαρίτος με μακρινό σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 43' ο Βουκελάτος με πλασέ έκανε το 0-2 (ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 37').

Η Καλλιθέα θα μπορούσε να πάει με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα, Ναβροζίδη, να ...βάζει το χεράκι του στο να μην γράψει ...πολλά με λίγα το κοντέρ.

Στο β' ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Μόνο το σκορ...

Η Ερέτρια μόνο ψυχολογία δεν είχε για να γυρίσει τούμπα το ματς και η Καλλιθέα με γκολ των Κρεββατά στο 55' και Καφτηράνη στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 0-4. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μπαλόζι (59' Μετσανάι), Ζαχαρόπουλος, Σμπιλήρης, Κοντός, Καλοχωρίδης (75' Ευγενίου), Κορακιανίτης, Τσίγκας, Μώρος, Τόρα, Σεόλ (85' Κικίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Σιζνιέφσκι, Μαργαρώνης, Αμαραντίδης, Οικονόμου, Σεζάι, Κώστας, Μακρυγιάννης (69' Καλημέρης), Χαρίτος, Κρεββατάς (83' Χρήστου), Μπέλη (77' Καφτηράνης), Βουκελάτος (61' Βασιλειάδης).

Επιστροφή