ΑΓΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 0-6: Εκοψε πρώτη το νήμα και γιόρτασε σαν πρωταθλήτρια

ΑΓΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 0-6: Εκοψε πρώτη το νήμα και γιόρτασε  σαν πρωταθλήτρια
13 Απριλίου 2019, 20:22
A+ A-
Οι μαυραετοί ετοιμάζονται για την επιστροφή στην Α' Κατηγορία!

Στην Α' ΕΠΣΕ επιστρέφει η Δόξα Προκοπίου, η οποία έκοψε πρώτη το νήμα στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ, μετά και το επιβλητικό 0-6 στον Αγιο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Στο 21' και στο 45' ο Βαλάντης Αλεξίου με δύο προσωπικά γκολ έκανε το 0-2. Στο 47' με αυτογκόλ του Uraj η Δόξα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 51' ο Καλλάης έγραψε το 0-4.

Ο Αλεξίου στο 63' έγραψε το 0-5, κάνοντας παράλληλα χατ τρικ, ενώ στο 69' ο Τσούπρος διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Ακολούθησαν πανηγύρια από τους "μαυραετούς" και πλέον περιμένουν ...πως και πως τη φιέστα και την απονομή του τροπαίου.

Βέβαια, εκκρεμεί η ένσταση της Ιστιαίας κατά της απόφασης της ΕΠΣΕ που τη μηδένισε και της αφαίρεσε 3 βαθμούς για τη διακοπή του αγώνα με το Προκόπι, το οποίο με τη σειρά του πιστεύει ότι θα δικαιωθεί και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Εν αναμονή, λοιπόν, και της απόφασης, η οποία πιθανότατα να ανακοινωθεί την επόμενη βδομάδα.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Νέγρης-Παυλάτος.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ: Μπουροδήμος, Δημητράνας, Πρέντι, Ραχιώτης (66' Κατσαρής), Κυπραίος, Ουράι (63' Δημητράνας), Λάιος, Β. Δημουλάκης, Γιωρ. Αλεξίου, Κυρ. Δημουλάκης (56' Μίτριτς), Καπλανάι.  

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Αλατζάς, Μορφούλης, Κεχαγιάς, Μακρής, Κανελλόπουλος (56' Σεγκούνας), Τσούπρος, Καλλαής (66' Παπατσούλης), Μάλλιαρης, Κουτσουφλάκης, Βαλάντης Αλεξίου, Μορφούλης (63' Σοφούλης).

Επιστροφή