ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-2: Εχει βρει το κουμπί των Λύκων

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-2: Εχει βρει το κουμπί των Λύκων
12 Μαΐου 2019, 22:35
A+ A-
Πρώτος σκόρερ του Λήλα ο Μακρής.

Με τον Τέλη Μακρή να σκοράρει το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Λήλας πέρασε με διπλό από τη Μακρυκάπα, ενώ ο ίδιος σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας του Βασιλικού, αφήνοντας δεύτερο τον Τσουρά.

Ο Λήλας στην τελευταία του παράσταση για φέτος έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του και διατήρησε και την καλή παράδοση που έχει στην έδρα των Λύκων, καθώς φαίνεται έχει βρει το κουμπί τους.

Το 2015 ο Λήλας είχε νικήσει μέσα στη Μακρυκάπα με 1-0, το 2016 είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ, το 2017 είχε αποσπάσει ισοπαλία με 1-1, ενώ πέρσι είχε περάσει αλώβητος με 1-2. Φέτος πέτυχε την τρίτη του νίκη.

Σήμερα το α' ημίχρονο δεν είχε γκολ, ενώ λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα ο Λήλας άνοιξε το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 58' ο Αναγνώστου έκανε το 0-1, ενώ στο 67' ο Μακρής (φωτό), που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Μακρυκάπα έκανε το 0-2 κι έφτασε τα 9 γκολ (8 έχει ο Τσουρά).

Το μόνο που κατάφερε η Μακρυκάπα ήταν να μειώσει σε 1-2 με ένα φοβερό γκολ του Σίδερη που έφτασε τα 15 γκολ και ήταν από τους κορυφαίους γκολτζήδες της Α' ΕΠΣΕ.

Ο Σίδερης στο 92' με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Βαλάντη Πρίνου που έκανε την παρθενική του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Λήλα.

Ο ...έτερος γκολκίπερ του ματς, ο Τζουβάρας της Μακρυκάπας, παρά το νεαρό της ηλικίας του σήμερα αγωνίστηκε φορώντας στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διαιτησία: Μπούρικας, Πριόνας-Νέγρης.

 

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας (77′ Αλ. Καρκαλής), Βουρδάνος, Βαξεβάνης, Τσουμάνης, Λέκκας (49′ Κούκουρας), Μπασινάς, Γκίκας (70′ Σ. Στούμπος), Σεχάι, Κουτσαυλής (60′ Σμπρίνης), Σίδερης, Μαντάς.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Πρίνος, Κικίδης, Βάθης (77′ Ευαγγελινός), Τσουρά (60′ Μπακλαγεμέζης), Αλεξίου, Βαγγελή, Παπίλας, Πεσχύρας, Μακρής (86′ Μανικιώτης), Ζευγολάτης (83′ Λάϊος), Αναγνώστου.

Επιστροφή