ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-1: Συνεχίζει ...ανατρεπτικά

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2-1: Συνεχίζει ...ανατρεπτικά
20 Μαΐου 2019, 00:35
A+ A-
Τρίτη νίκη των Αρτακιανών μετά την Α' φάση

Η Ακαδημία Αρτάκης τρίτωσε τις νίκες της μετά την Α' φάση κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή την Ακαδημία Ερέτριας που προηγήθηκε, αλλά γνώρισε την ήττα  στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Παίδων που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο.

Η πορεία της νικήτριας είναι ...ανατρεπική αφού τερμάτισε 4η στον όμιλό της στην Α' φάση αλλά κατάφερε να κερδίσει ομάδες που κατέλαβαν ψηλότερες θέσεις στα επόμενα δυο νοκ-άουτ ματς (4-2 τον ΟΠΑ Αιδηψού και 1-0 την Αθλόπολη) και να μπει στην τετράδα των ημιτελικών.

Συνέχισε τις νίκες της και στους "4" κερδίζοντας την πολύ καλή ομάδα της Ερέτριας (περσινή φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος), η οποία στο 12' προηγήθηκε με γκολ του Μήτρου που πήδησε ψηλότερα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακλείδη, εκμεταλλευόμενος και το ύψος του.

Στο 27'' σε χέρι αμυντικού της Ερέτριας ο κ. Βελέντζας υπέδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κατσαρής και ισοφάρισε.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ολική ανατροπή για την ομάδα της Αρτάκης. Ο Λαλάκος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή και την έστειλε στη γωνία του Μπασινά, γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Βελέντζας, Νέγρης-Ντουμάνης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΚΗΣ (Σταμάτης Μεθενίτης): Α. Κυριακλείδης, Γ. Αλεξανδρής, Κ. Κουτσαβλής, Κ.-Α. Μιτζιφήρης, Β. Γιαννακούλης (48′ Α. Κουτσαβλής), Α. Μπαζώτης, Ε. Λαλάκος, Ε.-Α. Κατσαρής, Ι. Σχίζας (60′ Λαζάι), Ι. Βαρουτέλης (51′ Κ.-Γ. Δεμερτζής), Δ. Κωστόπουλος (60′ Γ. Κουφαλέξης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Τσαραντάνης): Π. Μπασινάς, Κ. Αλεξίου, Σ. Χατζηαποστόλου, Κ. Ψωμάς, Π. Βράκας, Θ. Συκάς, Ε. Θεοδώρου, Α. Ντούρμας, Ν. Μήτρου, Αρ. Συκάς (20′ Ι.-Π. Δενδρινός), Δ. Ψωμάς (70′ Ι. Καρακανίκος).

 

Επιστροφή