ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Είπαν αντίο παίζοντας μπάλα

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Είπαν αντίο παίζοντας μπάλα
17 Ιουλίου 2019, 17:45
A+ A-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα με τους συναδέλφούς τους από την Κύπρο

Ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική σεζόν και οι διαιτητές της Εύβοιας  ...είπαν "αντίο" παίζοντας μπάλα. Άφησαν σφυρίχτρες και σημαιάκια και κυνήγησαν με πάθος την μπάλα ...και το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στους διαιτητές της Κύπρου (σ.σ. μπορεί να έφταιγαν και οι κόκκινες φανέλες, αφού τίποτα καλό δεν πήγε φέτος, γι' αυτό το χρώμα).

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 2-0, παρόλο που οι δυο τερματοφύλακες που χρησιμοποιήθηκαν, ο Δημήτρης Καλαμάτας και ο Αντώνης Ιωάννου έδειξαν πολλά προσόντα, ειδικά ο πρώτος ήταν πραγματικός αίλουρος.

Οι γηπεδούχοι είχαν και ατυχίες αφού τραυματίστηκαν δυο από τους καλύτερους παίκτες, ο σουπερλιγκάτος Κώστας Κωνστάντιος και ο υψηλόσωμος Βαγγέλης Σιμιτζής.

Οι αναγκαστικές αλλαγές χάλασαν και τα σχέδια του προπονητή Χρήστου Σιαπλαούρα.  Επανέφερε, μάλιστα, στην ομάδα τον Ακη Νέγρη που είχε δοθεί με ...υποσχετική στους Κύπριους, επειδή είχε κάνει εκεί το ...αγροτικό του.

Δεν ...τράβηξε και ο Γιάννης Κελεπούρης, από τον οποίο περίμενε πολλά λόγω ταχύτητας, ενώ οι νέοι Ντόβολης και Μαρίνος έδειξαν ότι θέλουν χρόνο προσαρμογής, όπως και ο Παναγιώτης Σέρρας παρά τα τροχάδια του, καθώς και ο Γιώργος Παπαθανασίου.

Ο Κώστας  Δάλλας ήταν πολύ καλός και ...στα αράουτ και ο Γκάτσος δεν ήταν ψύχραιμος στην τελική, αλλά ...δεν έβλεπε και αμαρκάριστο συμπαίκτη για να δώσει την μπάλα.

Σκληροτράχηλος ο Γιάννης Κηρύκος, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη, όπως και ο Κώστας Δούκας ...ιδιαίτερα ο δεύτερος.

Ταχύς ο Δαυίδ Πριόνας ...έτρεχε πιο γρήγορα από την μπάλα και την άφηνε πίσω του.

Ετρεξε ο Στράτος Ρέτσας, δεν εκμεταλλεύτηκε το ύψος του ο Μάριος Πόγκας, ενώ ο Βασίλης Καμπούρης έδειξε ότι του ...λείπουν αγώνες.

Ο Κώστας Αργύρης σταθερός  και αποκάλυψη ο Στέλιος Φώτης. Στην καλύτερη επιθετική στιγμή της ομάδας του ...απογειώθηκε σαν αεροπλάνο και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι.

Επρεπε να χρησιμοποιηθεί πιο πολύ ο  Δελχάς. Θα απασχολούσε πιο πολύ τους αμυντικούς των Κυπρίων, λέγοντας τους τι καιρό θα κάνει. Δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή του ματς ο Σοφίου, αν και πάλεψε ..ως παλαιστής. Ο Γιάννης Περιβολάρης έκανε μια ντρίμπλα Α' Εθνικής, ενώ ...ηρεμος όπως πάντα ήταν ο Γιώργος Πασχαλίδης. Πολύ λίγο χρησιμοποιήθηκε και ο Βαγγέλης Καρράς.

Μόνο δυο φίλαθλοι ήταν στην εξέδρα , ο Βασίλης Βελέντζας και ο Μάκης Νέγρης. Δεν φώναζαν ...έπιαναν την μπάλα.

Οι Κύπριοι είχαν δικό τους διαιτητή. Τον ...απείλησαν κιόλας αφού μπούκαραν μέσα και τον πέταξαν κάτω (σ.σ. δεν γράφτηκε τίποτα στο ΦΑ... ούτε φύλλο αγώνα είδαμε, αλλά ένσταση δεν έγινε...). Βοηθός ήταν κι  ... έγινε διεθνής με τη μία, ο Αγγελος Παππάς, όπως και ο Λειβαδιτάκης.

Δείτε τους τους διαιτητές της Εύβοιας σε διαφορετικούς ρόλους με το φακό του egnomi.gr (ο αγώνας έγινε αρκετές μέρες νωρίτερα, αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα με την κάρτα των φωτογραφιών καθυστέρησε την ανάρτηση)

Επιστροφή