ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Η τοποθέτηση από καρδιάς του Δημήτρη Βαλκάνου και η επόμενη μέρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Η τοποθέτηση από καρδιάς του Δημήτρη Βαλκάνου και η επόμενη μέρα
9 Ιουλίου 2019, 14:22
A+ A-
Ο ιστορικός σύλλογος δεν πρέπει να παρεκκλίνει των αρχών του και να αλλoιώσει το dna του.

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... Μία φράση, η οποία περιγράφει επακριβώς τη μεταβατική περίοδο στην οποία ...μπαίνει από αύριο Τετάρτη (10 Ιουλίου) ο Απόλλων Ερέτριας, καθώς εκτιμάται ότι στην τρίτη και τελευταία συνέλευση θα υπάρξει λύση και ο περσινός πρωταθλητής Εύβοιας θα συνεχίσει το διάβα του στο Α' τοπικό μετά την βραχύβια παρουσία του στη Γ' Εθνική...

Ο Θέμης Κοντσιλίδης έχει δηλώσει εδώ κι αρκετό καιρό ότι αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο του Απόλλωνα Ερέτριας (σ.σ. σίγουρα θα παρακολουθεί τη μεγάλη του αγάπη, αλλά θα βρει περισσότερο χρόνο και για τη δεύτερη αγάπη του, τον Π.Α.Ο.Κ.).

Κάτι χειροπιαστό και επιβεβαιωμένο για την επόμενη μέρα δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι όπως οι κ.κ. Νιφόρος, Μιχελής, Κακαβάς και άλλοι, οι οποίοι θα καταφέρουν να αποτρέψουν το αδιέξοδο. 

Οσον αφορά τον προπονητή Δημήτρη Βαλκάνο, θεωρητικά παραμένει κόουτς της ομάδας, καθώς δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αλλωστε, για να συμβεί το παραπάνω θα πρέπει να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσει με τον νεαρό πετυχημένο τεχνικό.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Βαλκάνος δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Απόλλωνα και την ερχόμενη σεζόν.

Εξάλλου, πολλά πράγματα δεν θα είναι ίδια σε σχέση με ό,τι ωραίο χτίστηκε τα προηγoύμενα χρόνια και έφερε τον Απόλλωνα να αγγίξει το ταβάνι του, εκπροσωπώντας την Εύβοια στη Γ' Εθνική.

Επίσης, ο Δημήτρης Βαλκάνος εδώ και ενάμιση μήνα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά και γενικότερα τα ποδοσφαιρικά και προπονητικά δρώμενα.

Πρόσφατα, μάλιστα, ανήρτησε στο facebook ένα προσωπικό κείμενο στο οποίο ανέφερε: 

«Εχοντας υπάρξει μέλος αυτής της ομάδας (σ.σ. Απόλλων Ερέτριας) όπως και οι περισσότεροι, θα ήθελα να επισημάνω πως για το μέλλον και την συνέχεια αυτού του ιστορικού συλλόγου, απαιτείται διάθεση και προσωπικός χρόνος από τον καθένα μας ξεχωριστά, για να συνεχίσει να υφίσταται αυτή η όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια... Δεν χρειάζεται να έχουμε εκλογές, δεν χρειάζεται να παίζει το παιδί μου για να συμμετέχω, δεν χρειάζεται να έχω επιχείρηση για να μπω προς όφελός της, δεν χρειάζεται να ταιριάζω με τον άλλον για να ενταχθώ σε ένα διοικητικό συμβούλιο... Δεν χρειάζεται καν λεφτά... Αυτό που κατάλαβα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα αυτόν τον σύλλογο είναι πως χρειάζεται διάθεση, χρόνος προσωπικός, αγάπη για το άθλημα και λίγο τρέξιμο για τα έξοδα που χρειάζεται ένα ερασιτεχνικό σωματείο... Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στους πρωταγωνιστες, στους επίδοξους αθλητές μας, που ευτυχώς έχουμε αρκετούς... Τον ΑΟ Απόλλωνα Ερέτριας τον ανεβάσαμε ψηλά, ας τον κρατήσουμε εκεί..!».

Αναμφίβολλα, ένα κείμενο από καρδιάς, από τον Δημήτρη Βαλκάνο, o οποίος αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του Απόλλωνα Ερέτριας, μιας ομάδας που έγινε πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.

Ωστόσο, ένας ωραίος κύκλος κλείνει και θα ανοίξει κάποιος άλλος, με τη βεβαιότητα ότι αν ο Απόλλων Ερέτριας δεν παρεκκλίνει των αρχών του και δεν αλλοιώσει το dna του, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά του θα 'ναι... 

Επιστροφή