ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε σπίτι και κατάστημα

ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε σπίτι και κατάστημα
11 Ιουλίου 2019, 19:08
A+ A-
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου Έλληνα, κάτοικου της περιοχής.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, εξιχνιάστηκαν δύο  κλοπές από κατάστημα και εξοχικό σπίτι, σε περιοχές της Ιστιαίας Ευβοίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από 13 Μαρτίου έως 8 Ιουλίου 2019.

Ο δράστης είναι 49χρονος Έλληνας, κάτοικος της περιοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ στα κλοπιμαία περιλαμβάνονται διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και δύο ποδήλατα.

Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, με τη συνδρομή της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Β’  Ο.Ε.Π.Τ.Α., της ιδίας Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν διαδοχικές έρευνες σε δύο σπίτια του 49χρονου στην περιοχή.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια, κατσαβίδια κ.α.).

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή