ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ο Θωμάς Τσίγκας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία - Το αντίο στον Βαλκάνο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Ο Θωμάς Τσίγκας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία - Το αντίο στον Βαλκάνο
16 Ιουλίου 2019, 14:00
A+ A-
Σήκωσε μανίκια η νέα διοίκηση.

Ο Ερετριανός Δημήτρης Βαλκάνος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, αλλά ...Ερετριανός θα είναι κι ο διάδοχός του.

Εκτός απροόπτου, τη θέση του προπονητή θα αναλάβει ο Θωμάς Τσίγκας (φωτό), ο οποίος στο παρελθόν έχει ασχοληθεί ενεργά με τις Ακαδημίες της Ερέτριας.

Στο μεταξύ, ο Απόλλων με ανακοίνωσή του, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Βαλκάνο με τη σημείωση ...εις το επανιδείν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Το πρώτο πράγμα που επιβάλλεται να κάνουμε ως Απόλλων Ερέτριας είναι να αποχαιρετήσουμε το μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας, Δημήτρη Βαλκάνο. Όταν πριν από περίπου 3.5 χρόνια το τότε συμβούλιο αποφάσισε να του αναθέσει το ρόλο του πρώτου προπονητή, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ένα πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, ένα σούπερ καπ, δύο τελικοί κυπέλλου ΕΠΣΕ, δύο φορές καλύτερος προπονητής της κατηγορίας (η μια ως καλύτερος νέος προπονητής) και φυσικά ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ο πλέον πετυχημένος στη θέση του τα τελευταία χρόνια για το σύλλογο μας.
Ενας εξαιρετικός προπονητής, ένας ακόμη σπουδαιότερος χαρακτήρας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Δε θα πούμε αντίο. Θα πούμε εις το επανιδείν, γιατί είναι βέβαιο πως κάποτε θα επιστρέψει στο "ποδοσφαιρικό" σου σπίτι»
.

Επιστροφή