Ο Ανδρέας Κούρτης θα παίζει εκτός Εύβοιας

Ο Ανδρέας Κούρτης θα παίζει εκτός Εύβοιας
25 Ιουλίου 2019, 20:30
A+ A-
Εγινε παίκτης της Κηπούπολης

 

Ο Ανδρέας Κούρτης, που αγωνίστηκε με την Κύμη, τον Ταμυναϊκό και το Αυλωνάρι, θα φορέσει τη φανέλα ομάδας εκτός Εύβοιας, μετά από 117 συμμετοχές και 34 γκολ στην Α' ΕΠΣΕ με τις ομάδες που προαναφέρθηκαν σε έξι πρωταθλήματα.

Ο μεσοεπιθετικός παίκτης, που βαδίζει στο 25ο έτος της ηλικίας του, αποφάσισε και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να συνεχίσει ποδοσφαιρικά στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον ΑΟ Κηπούπολης.

Η νέα του ομάδα ανέβηκε φέτος (επιστροφή) στην Α' κατηγορία ΕΠΣΑ.

Ο Κούρτης είχε ξεκινήσει από τον Αίολο του Βαγγέλη Ντόβολη, ο οποίος τον είχε, πολύ νεαρό τότε, και στον ΑΟ Κύμης, όταν αναδείχθηκε δυο φορές πρωταθλητής  Εύβοιας (2010-11 και 2011-12), συμμετέχοντας και τις δυο χρονιές σε 22 αγώνες.

Με τον ίδιο προπονητή (Ντόβολης) κέρδισε και το πρωτάθλημα της A' EΠΣE  το 2017, αλλά με τον Ταμυναϊκό (23 συμμετοχές και 13 γκολ), ενώ τον ...ακολούθησε και πέρσι το καλοκαίρι, όταν ο Ντόβολης ανέλαβε την ομάδα του Αυλωναρίου, στην οποία ο Κούρτης είχε τη σεζόν που τέλειωσε 27 συμμετοχές και 13 γκολ.

Ο Κούρτης στον Ταμυναϊκό αγωνίστηκε και τις περιόδους 2014-15 (από το Γενάρη) και 2015-16 στην Α' Εύβοιας (με προπονητές τους Σπ. Σταματούκο, Δημ. Λύκο), αλλά και στη Γ' Εθνική την προτελευταία σεζόν (2017-18) σε 14 ματς.

Τέλος, ο Κούρτης ήταν μέλος της Μικτής Εύβοιας Regions Cup, που κέρδισε την πρώτη θέση στo αντίστοιχο πρωτάθλημα και εκπροσώπησε στη συνέχεια την Ελλάδα στους αγώνες της Ουαλίας (φωτό κάτω).

Επιστροφή