ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ): Με απουσίες, αλλά πολλούς νεαρούς και οι δυο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ): Με απουσίες, αλλά πολλούς νεαρούς και οι δυο
25 Αυγούστου 2019, 22:25
A+ A-
Ο Μώρος ισοφάρισε το εξαιρετικό γκολ του Τζέσι Μπράχα

 

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο ματς προετοιμασίας Απόλλων Ερέτριας και Αυλωνάρι, έχοντας και οι δυο αρκετούς απόντες, αλλά πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή τους.

Το γήπεδο-χαλί της Ερέτριας φιλοξένησε το ματς που έγινε κάτω από υπερβολική ζέστη και ήταν ανοιχτό και από τις δυο ομάδες που δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Το Αυλωνάρι ήταν αρκετά κινητικό στο β' ημίχρονο.

Από τον Απόλλωνα έλειπαν οι Μπασούκος, Κρίστιαν Τρεγκάι, Μήτρος, Σμπιλήρης, Αντζέλι, ενώ έπαιξε ο επαναπατρισθείς Γιάννης Σταματάκος.

Με τον ΑΟΑ δεν αγωνίστηκαν οι Βαγγέλης & Γιώργος Κοκκάλας, Μανδράκας, Καρλής, Πέππας, Μακρυνικόλας.

Το 0-1 έγινε στο 63'  με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, στο "Γ" από τον Τζέσυ Μπράχα και ισοφάρισε στο 71' ο Μώρος (φωτό) που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα και από κοντά έκανε το  1-1.

Διαιτητές: Σάκης Παπακυριάκος (Γιάννης Μητρολιός-Θοδωρής Μαρίνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Θωμάς Τσίγκας): Ερμής Τόρα, Βλάχος, Τερζάκης, Ρούσσος, Μπισμπικόπουλος, Σεχάι, Τσαραντάνης, Πετράκης, Γιάν. Σταματάκος, Μώρος, Ι. Τρεγκάϊ, έπαιξαν και οι: Κιάκης, Λάϊος, Τσίγκας, Βράκας, Κικίδης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγ. Ντόβολης): Κότσαρης, Κολτσινάκου, Παπάς, Φωτιάς, Κόκκος, Καράπας, Γ. Κούκης, Ντόβολης, Μπράχα, Βασ. Καρατζάς, Ντραγκότι, έπαιξαν και οι: Τσαλιαγκός, Μακρής, Μπρούνο, Ν. Κούκης, Κιούσης

Επιστροφή