ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Πήρε για τα γκολπόστ το Νίκο Μπαμπανιώτη

17 Σεπτεμβρίου 2019, 23:20
A+ A-
Ενίσχυση και με άλλους τρεις παίκτες που έπαιζαν εκτός Εύβοιας

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΕ ο ΑΟ Καρύστου, που πήρε στις μεταγραφές παίκτες από τους οποίους κάποιοι έχουν εμπειρίες και από εθνικά πρωταθλήματα.

Ανάμεσά τους και ο 30χρονος τερματοφύλακας Νίκος Μπαμπανιώτης, γνωστός στους Ευβοείς από τη θητεία του στον ΑΟ Χαλκίς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής την περίοδο 2016-17.

Πλούσιο το βιογραφικό του με συμμετοχές στις Εθνικές Κ21 και Κ19, παραστάσεις από τη Super League (με Γιάννενα, Παναιτωλικό), συμμετοχές στη Football League και φυσικά στη Γ' Εθνική, παίζοντας ακόμη σε Αχαρναϊκό, Πανθηραϊκό, Ιωνικό, Διαγόρα κ.α., ενώ πέρυσι υπερασπίστηκε στον Α' γύρο την εστία του ΑΟ Υπάτου.

Με την Εθνική Νέων έχει αγωνιστεί και ο Ματθαίος Ναυπλιώτης (στη φωτό με το νούμερο 2), που μετακόμισε κι αυτός στην Κάρυστο. Είναι δεξιός ακραίος και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Το 2014 πήγε στο Αιγάλεω όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

Την ομάδα της Καρύστου θα ενισχύσει ακόμη, ο Γαβριήλ Σούλας, μέσος 27 ετών, που αγωνιζόταν στον Εθνικό Νέας Μάκρης τα δυο τελευταία χρόνια και πριν ήταν στο πρωτάθλημα της Α' Αθηνών με τον Αστέρα 2002, Ηλιούπολη, Αθηναϊκό και τη ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης.

Τέλος, στην Κάρυστο πρόκειται να έρθει και ο 22χρονος επιθετικός Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο οποίος από 14 ετών αγωνιζόταν ανελλιπώς στην ΕΠΣ Αργολίδας, κυρίως στη μεγάλη κατηγορία. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (σ.σ. εκεί έχει αγωνιστεί ...πλησιάζοντας τα 50 και ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΧ Νίκος Σιμιτζής). Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στον Ασκληπιό.

Επιστροφή