ΔΡΟΣΙΑ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 2-0: Ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα

ΔΡΟΣΙΑ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 2-0: Ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα
6 Οκτωβρίου 2019, 20:16
A+ A-
Ο Τζέμος σκόραρε με το που μπήκε στο ματς - Σκόραρε και ο Βαρσαμάς.

Σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Παντριαδικός, πέτυχε ο ΑΠΚΟ Δροσιάς, ο οποίος επικράτησε με 2-0.

Το ματς για 67 λεπτά κυλούσε στο 0-0, αλλά η Δροσιά κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Με γκολ του Τζέμου στο 67' έκανε το 1-0 και έβαλε πλώρη για τη νίκη. Ο Τζέμος είχε μπει στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα και στην πρώτη του επαφή βρήκε δίχτυα. Ο Ορισμός της χρυσής αλλαγής.

Στο 87' οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να σφραγίσουν το τρίποντο. Ο Χρήστος Βαρσαμάς (φωτό) ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα και έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο αρχηγός του ΑΠΚΟ είχε σκοράρει και στους δυο προηγούμενους αγώνες της ομάδας του.

Με τη νίκη αυτή, δόθηκε συνέχεια στην παράδοση που θέλει νικητή τον ΑΠΚΟ επί του Παντριαδικού, αφού και στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις η ομάδα της Δροσιάς σαν γηπεδούχος κέρδισε ισάριθμες φορές. Το 2015 με 2-0, την επόμενη χρονιά με 3-1, στην πρεμιέρα της περιόδου 16-17 με 2-1 και πέρυσι τη δεύτερη αγωνιστική με 1-0.

Διαιτησία: Πόγκας, Δάλλας - Κοντογιαννίδης.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Κνέζεβιτς): Οικονομίδης, Τουλίτσης (88' Νάνος), Σεϊνταράς, Τ. Κνέζεβιτς, Προβής (28' Γιωρ. Αγγελάτος), Τζαφέρος, Αργυρός (66' Τζέμος), Γιωρ. Ζαχαριάς, Ελευθερίου (92' Σουλιωτάκης), Βαρσαμάς, Νικ. Μαστροκώστας.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τσιμιχόδημος): Μώρος, Καραμπέτσος, Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Γούναρης (35' Χρόνης), Ματράκας (87' Καρατζάς), Πασάι, Μπαϊμπάκης (87' Παπακωνσταντίνου), Λούρος, Πατερίτσας (77' Μυτάκης).

Επιστροφή