ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-2: Πυρ ξανά με κανόνι τον Κανάνι

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-2: Πυρ ξανά με κανόνι τον Κανάνι
13 Οκτωβρίου 2019, 20:13
A+ A-
6 γκολ μέσα σε μια βδομάδα από τον επιθετικό της ομάδας του Βασιλικού

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Λήλα και μάλιστα εκτός έδρας πάλι, μετά τις δυο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ξανά ο Κανάνι πέτυχε δυο γκολ, όπως στο Γυμνό, αλλά και στο Κύπελλο (με Ταμυναϊκό) και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Βασιλικού.

Ο Κανάνι μπήκε εντυπωσιακά στο μεγάλο πρωτάθλημα, αφού μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί στη Β' ΕΠΣΕ με Εύριπο, Ολυμπιακό Χ. και Παραλία.

Πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της νίκης του Λήλα στο Γυμνό την περ. Κυριακή, την Τετάρτη έδωσε το προβάδισμα δυο φορές στο Λήλα, στο ματς του Κυπέλλου στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό και σήμερα πέτυχε και τα δυο γκολ της νίκης της ομάδας του Βασιλικού στην Τριάδα μέσα σε 10 λεπτά (57'-67').

Ο ηττημένος Παντριαδικός έχασε την ευκαιρία για εντός έδρας τρίποντο, έχασε και τον Κοροβέση που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτησία: Κασομούλης, Τσιφλάκος-Σιμιτζής.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Τζαβάρας, Χρόνης (67' Μυτάκης), Κικίδης, Γκρινιάρης, Κοροβέσης, Γούναρης (85' Μακρής), Ματράκας (36' Παπακωνσταντίνου), Πασάι, Μπαϊμπάκης, Λούρος, Πατερίτσας (72' Καρατζάς).

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Τάσος Ταυταρίδης): Πρίνος, Ευαγγελινός, Καραλής, Χαζαρίδης, Κικίδης (92' Μπορμπότης), Λάμτσε (63' Τζαφέρος), Παπίλας, Κούκα (87' Καρβελάς), Στρατής, Κανάνι (77' Βαθής), Αναγνώστου.

Επιστροφή