ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-0: Αργησαν αλλά βρήκαν δίχτυα με τον αρχηγό

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-0: Αργησαν αλλά βρήκαν δίχτυα με τον αρχηγό
2 Νοεμβρίου 2019, 18:45
A+ A-
Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν μια από τις καλύτερες άμυνες

Στις 20 Νοεμβρίου του 2010, η Δροσιά είχε νικήσει άνετα με 5-1 τον Αμαρυνθιακό για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ, μια βδομάδα μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της, τότε, του Μπάμπη Γεωργίου που είναι και τώρα προπονητής της ομάδας.

Μετά από 9 χρόνια οι δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν, αλλά οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν για να κερδίσουν 2-0 την ομάδα της Αμαρύνθου που διέθετε (είχε δεχθεί 5 γκολ) μέχρι τώρα την 4η καλύτερη άμυνα, μετά τους δυο πρωτοπόρους Ηρακλή, Ταμυναϊκό, αλλά και τον Ελλήσποντο.

Στο πρώτο μέρος πολύ καλά στημένοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών του Κνέζεβιτς.

Ομως, στην επανάληψη, με πιο γρήγορο παιχνίδι, πολλές πάσες και χωρίς λάθη, ο ΑΠΚΟ βρήκε τους διαδρόμους και κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις φέτος άνοιξαν την άμυνα των αντιπάλων και βρήκαν δίχτυα.

Αρχικά στο 65' με ένα ωραίο γυριστό σουτ του αρχηγού Χρήστου Βαρσαμά (φωτό), που πήρε την μπάλα από τον Χάρη Ελευθερίου και στη συνέχεια με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Αγγελάτος στο 72', όταν οι του Αμαρυνθιακού ανοίχτηκαν.

Ο ΑΠΚΟ που έκανε το τρία στα τρία εντός έδρας παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και την άλλη Κυριακή υποδέχεται στο γήπεδό του τον Ταμυναϊκό. Οι ηττημένοι που δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν ακόμη, παραμένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και την επόμενη Κυριακή θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο στο γήπεδό τους κόντρα στο Λήλα.

Μετά τη λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Σελίμ Μυρτέζα των ηττημένων.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Τσιφλάκος-Δάλλας.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αραβανής, Νάνος (46′ Σ. Ελευθερίου), Τουλίτσης (85′ Σουλιωτάκης), Τζαφέρος, Προβής, Ζαχαριάς, Αγγελάτος, Μαστροκώστας, Χ. Ελευθερίου (78′ Τζέμος), Βαρσαμάς (90′ Άλκο), Σεϊνταράς.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Σακκής, Σ. Μυρτέζα, Μ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Κοντός (57′ Αντωνίου), Λυμπέρης, Ρουμπής (80′ Α. Σεφερλής), Παριανός, Κόλλιας, Ζουρμπουλής, Κιμουλιάτης (68′ Αλεξίου).

Επιστροφή