ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΚΡΙΕΖΑ 1-3: Είναι το φαβορί και το δείχνει

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΚΡΙΕΖΑ 1-3: Είναι το φαβορί και το δείχνει
3 Νοεμβρίου 2019, 21:18
A+ A-
Ο Δημήτρης Λαθουράς και ο Λευτέρης Μήτρου τα γκολ της νίκης

Σαν φαβορί για την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΕ ξεκίνησε η ομάδα των Κριεζών και το δείχνει κάθε Κυριακή . Στην 5η αγωνιστική συνέχισε τις νίκες, αυτή τη φορά στην έδρα μιας ομάδας που φιλοδοξεί κι αυτή να επανέλθει στη Β' κατηγορία, τον Αρη Αγίου Ιωάννη, που τον κέρδισε με 3-1.

Στη Β' ΕΠΣΕ, μάλιστα, ο Αρης είχε ανεβεί με προπονητή τον Γρηγόρη Γκογκορώση, ο οποίος σήμερα επανήλθε στο γήπεδο του Αη-Γιάννη ως αντίπαλος κι έφυγε νικητής, αφού είναι προπονητής των Κριεζών.

Ο Λευτέρης Μήτρου κι αυτός πρώην (παίκτης) του Αρη άνοιξε το σκορ στο 4' για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πανοβασίλης στο 38' ισοφάρισε για την ομάδα του Αη-Γιάννη σε 1-1, αλλά οι δυο ομάδες δεν πήγαν στ' αποδυτήρια με αυτό το σκορ, αφού στο 43' ...χτύπησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Λαθουράς, που έκανε το 1-2.

Στο 58' αποβλήθηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ των φιλοξενούμενων, Μήτρου, αλλά ο Αρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή.

Μέχρι που ήρθε το 86' και ο σκόρερ των γηπεδούχων Πανοβασίλης υπέπεσε σε φάουλ ανατρέποντας αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για να σκοράρει και αποβλήθηκε.

Το φάουλ εκτέλεσε έξοχα ο Λαθουράς (φωτό) κι εκεί όλα ...τέλειωσαν για την ομάδα του Αγίου Ιωάννη, ενώ οι των Κριεζών πανηγύριζαν έξαλλα..

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Γ. Νικολάου-Καρβελάς.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Θ. Αθανασίου): Αντώνενας, Νικολάου (23' Μακρύγιαννης), Μπράχο, Πιλάτης (46' Μυτάφης, 76' Ποδαράς), Μπιμπίκας, Καρατζάς, Φωτιάς, Πρωτόπαππας, Κουϊμτσίδης, Πανοβασίλης, Στουραΐτης.

ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ (Γρ. Γκογκορώσης): Γούναρης, Νόνας (65' Π. Μήτρου), Σταμ. Αθανασίου, Λευτ. Μήτρου, Καρατζάς, Μεγαρίτης, Σπ. Λαθουράς, Λυκούρης (81' Μάρ. Αθανασίου), Δημ. Λαθουράς (86' Πάλλης), Περιβολλάρης, Λύκος (65' Δημολιάνης).

Επιστροφή