ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-1: Ο Βαγγέλης Ρουμπής αυτή τη φορά ...σημάδεψε λάθος εστία

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 0-1: Ο Βαγγέλης Ρουμπής αυτή τη φορά ...σημάδεψε λάθος εστία
23 Νοεμβρίου 2019, 19:30
A+ A-
Τέταρτο διπλό για τους "Λύκους".

Γηπεδούχος για πρώτη φορά στο γήπεδο Γυμνού αγωνίστηκε ο Αμαρυνθιακός κόντρα στη Μακρυκάπα (το γήπεδο της Βάθειας έκλεισε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου), αλλά η νέα του έδρα δεν ήταν γούρικη, καθώς μετά από ένα δυνατό παιχνίδι η ομάδα της Βάθειας ηττήθηκε με 1-0 από τη Μακρυκάπα.

Οι Λύκοι μετά την εντός έδρας ήττα της περ. αγωνιστικής (0-1 από το Αυλωνάρι) επέστρεψαν στις νίκες και μάλιστα σημείωσαν το 4ο διπλό τους την φετινή σεζόν και διατηρήθηκαν ψηλά στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.

Στα του αγώνα, έγινε ένα ισορροπημένο ματς, αν και η Μακρυκάπα είχε την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της.

Ο Αμαρυνθιακός προσπάθησε πρωτίστως να φυλάξει τα νώτα του, ήταν καλός αμυντικά, αλλά δέχτηκε το γκολ στην τελική ευθεία από στημένη μπάλα και με τρόπο που ...πόνεσε.

Συγκεκριμένα στο 86' από μία εκτέλεση κόρνερ πήδηξαν αρκετοί παίκτες για κεφαλιά στην άμυνα του Αμαρυνθιακού και η μπάλα από το κεφάλι του Ρουμπή ...κατέληξε στο βάθος της εστίας του νεαρού Α. Κοντραζίου.

Ο Βαγγέλης Ρουμπής (φωτό) που είναι ο αρχισκόρερ για τον Αμαρυνθιακό, έχοντας σημειώσει μέχρι τώρα 4 γκολ, αυτή τη φορά χωρίς να το θέλει ...σημάδεψε λάθος εστία.  

Διαιτησία: Βελέντζας, Κούκουρα - Δούκας.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Α. Κοντραζίου, Σεφερλής, Μ. Καρλατήρας, Λυμπέρης, Ξουρής, Ζάνιος, Παριανός (35′ Κιμουλιάτης), Ζουρμπουλής (75′ Αντωνίου), Αλεξίου, Αντ. Μυρτέζα, Ρουμπής.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Νίκος Κιαπέκος/Βασ. Θαλάσσης): Δρενάφτσης,  Δ. Χασάνδρας (78′ Σακκάς), Χ. Χασάνδρας, Τσούτσης (46′ Βουρδάνος), Πουρνής, Μπασινάς, Γκίκας, Σηφάκης, Κουτσαυλής (87′ Στούπας), Σίδερης, Καραντάκης.

Επιστροφή