ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-0: Ο Κυριακού ήταν ξανά ...κέρβερος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-0: Ο Κυριακού ήταν ξανά ...κέρβερος
1 Δεκεμβρίου 2019, 18:45
A+ A-
Από το 55' με 10 έπαιζαν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Ζαχαρόπουλου.

Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Αιδηψού Κυριακού είχε δείξει τις ικανότητές του στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΑΟ Χαλκίς όταν είχε σταματήσει με εκπληκτικές αποκρούσεις του Χαλκιδέους και η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη.

Σήμερα στο γήπεδο Ερέτριας η Αιδηψός -που είναι και φέτος πολύ αξιόλογη- δεν κατάφερε να πάρει το διπλό, αλλά έφυγε με σημαντικό βαθμό, με πρωταγωνιστή τον Κυριακού.

Η Αιδηψός μετά από τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα εκτός ματς, έχει ξεκινήσει ένα ...δικό της αήττητο σερί με τρία ματς μακριά από την Αιδηψό που δεν χάνει (1-1 στη Λάμψακο, νίκη με 2-1 στην Τριάδα και σήμερα 0-0 στην Ερέτρια).

Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλων ήθελε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ 6-1 την περ. αγωνιστική στα Ψαχνά κόντρα στον Ηρακλή.

Ομως, ο Κυριακού ήταν κέρβερος και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κατακτήσουν τη νίκη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο με λιγοστές αξιόλογες φάσεις.

Η Ερέτρια έβγαλε διάθεση να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και η Αιδηψός είναι μια ομάδα με καλό αμυντικό προσανατολισμό και έκλεισε τα καρέ της.

Στο β' ημίχρονο η Ερέτρια ήταν πιο καλή, ανέβηκε περισσότερο ψηλά και προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στο γκολ.

Θα μπορούσε να το κάνει στο 53', αλλά πέταξε την μεγαλύτερή της ευκαιρία στα σκουπίδια.

Σ' αυτό το λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γιάννης Μώρος.

Ομως, ο Κυριακού έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα. Η φάση δεν ...έσβησε και ακολούθησαν άλλα δύο σουτ προς την εστία του Κυριακού, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της ομάδας της Β. Εύβοιας έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλωνα, οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες στο 55'. Ο Ζαχαρόπουλος χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο τελευταίο ημίωρο η Ερέτρια επηρεάστηκε (και) από όλα τα παραπάνω, δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτησία: Φώτης, Τσιφλάκος - Χασάνδρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντ. Τσαραντάνης): Τόρα, Καραμπέτσος, Ζαχαρόπουλος, Ρούσσος (88' Συκάς), Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι, Ιωαν. Σταματάκος, Μετσανάι, Μουτσουσίδης, Μώρος (58' Πετράκης), Μπασούκος.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Γουρνάς): Κυριακού, Β.-Α. Σαββόπουλος, Αναστασιάδης, Γιουκάι, Γλύκος, Αθανασίου, Μακρής, Ν. Αναγνώστου, Αντρ. Μπιμπάι, Ιντρ. Μπιμπάι, Χ. Φώτου (75' Δ.-Α. Σαββόπουλος).

Επιστροφή