ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-1: Ο Κώστας Παπουτσής την ξανάφερε στο ρετιρέ

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-1: Ο Κώστας Παπουτσής την ξανάφερε στο ρετιρέ
22 Δεκεμβρίου 2019, 20:50
A+ A-
Στο 87' λυτρώθηκαν οι νότιοι

Ξανά στο κεφαλόσκαλο της βαθμολογίας του νότιου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ ανέβηκε η ομάδα της Καρύστου που κέρδισε 1-0 μέσα στα Λουκίσια την τοπική ομάδα. Αργησαν οι νότιοι να πετύχουν το γκολ, αφού σημειώθηκε στο 87' και άλωσαν την έδρα των πορτοκαλί.

Τα ...μποφόρ ήταν αρκετά κατά τη διεξαγωγή του αγώνα και δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των πρωτοπόρων απέναντι στη δυνατή και μαχητική ομάδα των Λουκισίων, η οποία ήταν αήττητη μέχρι σήμερα στην έδρα της.

Ομως, στο 87' ο 40χρονος Κώστας Παπουτσής, με ένα φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έχοντας και ευνοϊκό τον άνεμο, έστειλε την μπάλα στο "Γ" της αντίπαλης εστίας.

Καθάρισε, έτσι, για την Κάρυστο, που έμεινε στη 2η θέση για πολύ λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα από την Παρασκευή το μεσημέρι που ανακοινώθηκε η απόφαση για το αγώνα Μιαούλης-Προποντίδα που είχε διακοπεί και κατακυρώθηκε υπέρ της ομάδας των Φύλλων.

Οι δυο ομάδες τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες. Στο 78' αποβλήθηκε ο Ισαλλάρι των γηπεδούχων και στο 80' ο Παπασταματίου των νικητών.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Καρβελάς-Παπαθανασίου.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Κ. Παπαρίδης): Βυργιώτης, Κόλλιας, Αποστόλου, Ντοβίνος, Τριανταφύλλου, Μπουλούκος, Τζαφέρης, Καρβέλης, Σταθαράς (75' Τουλίτσης), Ισαλλάρι, Ξουρίκης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Καραβολάς, Σφυρίδης, Παπασταματίου, Ναυπλιώτης, Γεωργιόπουλος, Μπιθικούκης, Λούκα, Σούλας, Τούρλας.

Επιστροφή