ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 4-2: Ο Άγιος ...Τόρα έφερε τα δώρα

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 4-2: Ο Άγιος ...Τόρα έφερε τα δώρα
4 Ιανουαρίου 2020, 17:45
A+ A-
Σπουδαία ανατροπή στην τελική ευθεία για την ομάδα της Βάθειας.

Σε μια σπουδαία νίκη με τεράστια ανατροπή έφτασε ο Αμαρυνθιακός στο γήπεδο Γυμνού κόντρα στον Ελλήσποντο, από τον οποίο έχανε με 1-2 στο 85' και με τρία γκολ στην τελική ευθεία επικράτησε με 4-2!

"Αγιος Βασίλης" για την  ομάδα της Βάθειας ήταν ο Γκέρσι Τόρα (φωτό από fb Αμαρυνθιακού), ο οποίος ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα πριν λίγα 24ωρα και στο ντεμπούτο του πέτυχε χατ τρικ και χάρισε στον Αμαρυνθιακό το σπουδαίο τρίποντο.

Αυτή ήταν η 4η νίκη σε 8 ματς για τον Αμαρυνθιακό με τον Γιώργο Κρόκο στον πάγκο του.

Στο 43' ο Κουζούλογλου με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 για τον Ελλήσποντο.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Γκέρσι Τόρα άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ομως, ο Ελλήσποντος "ξαναχτύπησε", πάλι με τον Κουζούλογλου στο 79'. Από παράλληλη σέντρα του Ντούμα, ο σκόρερ και του πρώτου γκολ έκανε το σουτ με τη "μία" και έγραψε το 1-2.

Το ματς είχε ακόμη ...δρόμο και ο Αμαρυνθιακός έφερε τα πάνω-κάτω με μεγάλο πρωταγωνιστή, όπως προαναφέραμε τον Τόρα, ο οποίος ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό του.

Στο 86' από κόρνερ ο Τόρα με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (2-2), αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Δύο λεπτά αργότερα (88') ο Αμαρυνθιακός ξανακέρδισε κόρνερ, στην προσπάθειά του να πιάσει την μπάλα ο Πολύδωρος συγκρούστηκε με τον Γεωργίου και ο Τόρα σχεδόν ανενόχλητος -μέσα σε αποθέωση- έκανε το 3-2.

Ο Ελλήσποντος κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο Ανέστης Αργύρης βρήκε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις κι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με ένα ωραίο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Ντεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του Αμαρυνθιακού έκανε και ο Σπύρος Νάτσης.

Διαιτησία: Γκάτσος, Δάλλας-Παππάς.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Σακκής, Αλ. Σεφερλής, Μαρ. Καρλατήρας, Λαμπρ. Καρλατήρας, Ξουρής, Ζάνιος, Μυρτέζα, Τόρα, Νάτσης (93' Αλεξίου), Ρουμπής (71' Κοντραζίου), Παριανός (83' Αργύρης).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Κώστας Καλλιμάνης): Πολύδωρος, Γιαλός, Μπούρικας (85' Φτούλης), Γεωργίου, Ντούκα, Μάλλιαρης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Κουζούλογλου, Β. Ανέστης, Ντούμας.

Επιστροφή