ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1-0: Ο Μώρος έβαζε γκολ ...παλιά, αλλά σκοράρει και το 2020!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1-0: Ο Μώρος έβαζε γκολ ...παλιά, αλλά σκοράρει και το 2020!
4 Ιανουαρίου 2020, 18:40
A+ A-
Τρίτη σερί νίκη σε τρία ματς για τον Γιάννη Καρβέλη.

Την τρίτη σερί νίκη του σε τρία ματς από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο του ο Γιάννης Καρβέλης, πέτυχε ο Απόλλων Ερέτριας.

Το απόγευμα νίκησε με 1-0 τον Παντριαδικό και ...ξέφυγε από τον σημερινό του αντίπαλο (στο τέλος του πρώτου γύρου), αφού οι δύο ομάδες πριν τη σέντρα ήταν ισόβαθμες.

Ιστορικά, η Τριάδα μόνο μια φορά έφυγε με νίκη από την Ερέτρια το 2017 (με 2-0), αφού στα υπόλοιπα 5 ματς της προηγούμενης 10ετίας, ο Απόλλων πέτυχε ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, ο Μώρος είχε σκοράρει το 2013 (νίκη με 5-1), αλλά και το 2018 (3-0).

Ο Μώρος σκόραρε και σήμερα το μοναδικό γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 51' μετά από ωραία ενέργεια του Μουτουσίδη, ο νεαρός φορ σούταρε από πλάγια, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην ...επιστροφή της, ο Μώρος έκανε αρχικά το κοντρόλ και στη συνέχεια με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Μώρος ήταν αυτός, ο οποίος με δικό του γκολ είχε δώσει τη νίκη στον Απόλλωνα και στον πρόσφατο αγώνα με τον Ελλήσποντο, που έληξε με το ίδιο σκορ (1-0).

Στο 81' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ξιφαράς, ενώ μετά τη λήξη την κόκκινη αντίκρισε κι ο γκολκίπερ Τζαβάρας επειδή έσπρωξε τον διαιτητή Πόγκα και τον βοηθό Πασχαλίδη.

Η Τριάδα παρουσιάστηκε με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή (δεν αγωνίστηκαν ο Παπακωνσταντίνου και ο τερματοφύλακας Μώρος), ενώ με τις σημερινές δύο κόκκινες, τα πράγματα γίνονται περισσότερο δύσκολα για τον προπονητή Βασίλη Τσιμιχόδημο ενόψει του επόμενου αγώνα με το Αυλωνάρι, στην έναρξη του β' γύρου.

Διαιτησία: Πόγκας, Κωνστάντιος, Πασχαλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Ιωαν. Καρβέλης): Τόρα, Πετράκης (46' Κικίδης), Λάμπρου (74' Καραμπέτσος), Σμπιλήρης, Μπισμπικόπουλος, Αντζέλι (93' Συκάς), Φ. Τρεγκάι (73' Παντελής), Μετσανάι, Μπασούκος, Μώρος, Μουτουσίδης.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Τζαβάρας, Κοροβέσης, Νεσίμι, Γκρινιάρης, Ξιφαράς, Πασάι, Ματράκας, Μυτάκης, Χρόνης, Λούρος, Πατερίτσας (46' Κικίδης).

Επιστροφή