ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4-1: Χαλαρά με ...αποκαλυπτήρια των Αναστασίου και Χατζηαντωνίου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 4-1: Χαλαρά με ...αποκαλυπτήρια των Αναστασίου και Χατζηαντωνίου
18 Ιανουαρίου 2020, 19:25
A+ A-
Σκόραρε πάλι ο εορτάζοντας Θανάσης Ρεπετσάς. 

Χαλαρή επικράτηση (4-0) επί του Ευβοϊκού σημείωσε ο Ηρακλής Ψαχνών σήμερα το απόγευμα και πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ...αήττητο ενεργητικό του, στο δρόμο για τον τίτλο.

Ο Ευβοϊκός, που έχει πάρει αντίθετο δρομολόγιο, το μόνο που κατάφερε στο φινάλε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής.

Πέναλτι κέρδισε ο Ηρακλής στο 19' όταν ο Μήτρου ανατράπηκε από τον Μαραγκό, αλλά ο Νίκος Σταματάκος το εκτέλεσε άουτ.

Ομως, τρία λεπτά αργότερα (22') ο "πιστολέρο" όπλισε και πυροβόλησε. Μετά από σέντρα του Μήτρου ο Ερετριανός έκανε το 1-0.

Στο 25' οι πρωταγωνιστές του δεύτερου γκολ ήταν διαφορετικοί, ο Μπαλόζι και ο Μαναρίτσας. Ο πρώτος σέντραρε κι ο Λιμνιώτης στράικερ έγραψε το 2-0.

Σε ...γκολτζή εξελίσσεται ο Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος σκόραρε και πάλι και έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του, ανήμερα της γιορτής του, για το 3-0.

Αλλά και ο Ζουλιώτης "μυρίζεται" τα γκολ, καθώς ο έμπειρος μπακ στο 59' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 90' ο Τζάνος μείωσε σε 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για πρώτη φορά στην αρχική 11αδα του Ηρακλή αγωνίστηκαν οι νεαροί Αναστασίου (γκολκίπερ) και Χατζηαντωνίου (φωτό), με τον εορτάζοντα προπονητή της ομάδας Θανάση Μεθενίτη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Διαιτησία: Γκάτσος, Ιωάννου-Μούτουπας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Αναστασίου, Ζουλιώτης (63' Ρουμελιώτης), Χατζηαντωνίου, Μπαλόζι, Ρεπετσάς, Σπανός, Σταματάκος, Μπατζέλης (69' Αλαφάκης), Μαναρίτσας, Π. Δ. Σκριβάνος (74' Γκαράνης), Μήτρου (56' Π. Λ. Σκριβάνος).

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γρ. Μάλλιαρης): Τσαβαρής, Εμμανουέλ, Ντούρμας, Ντούνας, Π. Μαραγκός (53' Δ. Βαβουλιώτης), Νόνας, Λύκος, Τζάνος, Ανδρέου, Αποστόλου, Τόγκος (67' Χ. Βαβουλιώτης).

Επιστροφή