ΕΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Πότε θα εισπράξουν οι παραγωγοί τις επιδοτήσεις

ΕΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Πότε θα εισπράξουν οι παραγωγοί τις επιδοτήσεις
17 Νοεμβρίου 2018, 12:17
A+ A-
Διαβάστε αναλυτικά κατά περίπτωση πότε θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων.

Από την Ένωση Δασικών Αγροτικών Συνεταιρισμών Εύβοιας ανακοινώθηκε ότι έχει καταβληθεί και πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών το 70% της Βασικής Ενίσχυσης των Επιδοτήσεων.

Απομένει να πληρωθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και της πληρωμής η Πράσινη Ενίσχυση που αντιστοιχεί στο 48% επί της Βασικής Ενίσχυσης και το Υπόλοιπο 30% της Βασικής Ενίσχυσης.  
 
Όσοι παραγωγοί έχουν υποβάλλει αίτηση και η αξία των δικαιωμάτων που δικαιούνται είναι μέχρι 370 ευρώ περίπου σύμφωνα με όσα ισχύουν δεν θα πληρωθούν τώρα προκαταβολή. Θα πληρωθούν όλο το ποσό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας που θα γίνει στο τέλος του έτους.

Παραγωγοί που έλαβαν μέρος ή και καθόλου ποσό επιδότησης λόγω επιλεξιμότητας αλλαγής χάρτη ή λόγω αγροτεμαχίου που εμπίπτει στους δασικούς χάρτες μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Συνεταιρισμού για περαιτέρω πληροφορίες.  
 
Οι Παραγωγοί που υπέβαλαν Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης και δικαιούνται επιδότηση από μεταβίβαση κληρονομιάς αλλά και κάποιες άλλες μεταβιβάσεις δεν πληρώθηκαν και κατά πληροφορία θα πληρωθούν με την ολοκλήρωση των διαδικασιών δηλαδή τέλος Δεκεμβρίου.  

Επιστροφή