ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 1-0: Ξαναθυμήθηκε τη νίκη και ανάσανε

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 1-0: Ξαναθυμήθηκε τη νίκη και ανάσανε
16 Δεκεμβρίου 2018, 18:15
A+ A-
Από την πρεμιέρα είχαν να κερδίσουν οι νεοφώτιστοι

Σχεδόν τρεις μήνες είχε να πανηγυρίσει μια νίκη η νεοφώτιστη ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου. Σήμερα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, πήρε το τρίποντο και ανάσανε βαθμολογικά, κερδίζοντας 1-0 τον Αστέρα Βατώντα, που έχει κι αυτός τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Οι νικητές, πάντως, είχαν δείξει δείγματα ...αναγέννησης, αφού τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές δεν είχαν ηττηθεί και είχαν αποσπάσει ισοπαλίες εκτός έδρας από Παντριαδικό και Λήλα.

Το μοναδικό γκολ που χάρισε χαμόγελα στο Καλοχώρι/Παντείχι πέτυχε με εύστοχο πέναλτι ο Γιάννης Σαμπάνης (στη φωτό δεξιά) στο 60'.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνοι ήταν οι αντίπαλοί τους στις αντεπιθέσεις και ήταν αυτοί που έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Ζουρμπουλή (κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ) και τον Ζαχαριάδη (ο Σταθαράς επενέβη σωτήρια)

Πριν από το 1-0 ήταν η ομάδα του Βατώντα που είχε απειλήσει, αλλά δυο φορές ο τερματοφύλακας Δρεναφτσής ...δήλωσε "παρών" και κράτησε το "μηδέν" για τον ΑΟΚΠ, ο προπονητής του οποίου είχε σήμερα στη διάθεσή του μόλις 12 παίκτες κι έναν αναπληρωματικό γκολκίπερ (Τζαρτόγλου).

Διαιτησία: Καλαμάτας, Πριόνας-Γ. Νικολάου.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Δρεναφτσής, Πάντος, Καραλής, Σαμαρτζής, Ισσαρης, Π. Ζουρμπουλής, Β. Ζαχαριάδης, Δαμπάνης, Χ. Ζουρμπουλής, Καραμπάς, Σαμπάνης (92' Χ-Κ Ζαχαριάδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Γιάννης Λεζγής): Σταθαράς, Κοτρώτσιος, Κικίδης, Τσώκος (85' Μπασινάς), Ντούκα, Χασανλάρι, Χρόνης (51' Σίμωσης), Γούναρης (70' Βλάχος), Τζαφέρος (80' Μαρμαρινός), Γιαννουκάκος, Νεσίμι.

Επιστροφή